armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Beşiktaş dibe vurdu | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Beşiktaş dibe vurdu Cuma Şub. 05, 2010 11:57 pm | |
| 2010 Kartal'a uğurlu gelmedi... Çifte şampiyon Beşiktaş, 29 Kasım 2009'daki Sivasspor galibiyetinden bu yana oynadığı 6 resmi maçta da 3 puan kazanamadı.
Sivas maçının ardından Diyarbakırspor ile berabere kalan Siyah-Beyazlılar, daha sonra Şampiyonlar Ligi’nde CSKA’ya mağlup oldu. Ligde Manisa ile berabere kalan Mustafa Denizli’nin öğrencileri, Bursaspor’a, ardından da kupada Manisaspor’a boyun eğdi. Beşiktaş, 2010’un ilk resmi karşılaşmasında dün taraftarı önünde Kasımpaşa ile karşılaştı, ancak kötü gidişe yine dur diyemedi. Kara Kartal, rakibine 3-1’lik skorla mağlup olunca oynadığı son 6 resmi maçında galip gelememiş oldu.
Özel maçlar da aynı... Bu arada Siyah-Beyazlılar, Antalya’da oynanan özel turnuvadaki 2 maçta da galip gelmedi. Vitesse maçının normal süresi 3-3 biterken, Beşiktaş rakibini penaltı atışlarında eleyebildi. Hamburg ile oynanan final müsabakası ise 0-0 biterken, Kartal penaltılarda rakibine boyun eğdi.
6 maç, 0 galibiyet Beşiktaş-Diyarbakır: 0-0 (Süper Lig) Beşiktaş-CSKA: 1-2 (Şampiyonlar Ligi) Manisa-Beşiktaş: 1-1 (Süper Lig) Beşiktaş-Bursa: 2-3 (Süper Lig) Manisa-Beşiktaş: 2-1 (Türkiye Kupası) Beşiktaş-Kasımpaşa: 1-3 (Türkiye Kupası) | |
| | | FireInTheHulk Üye
Mesaj Sayısı : 336 Rep Gücü : 9 Kayıt tarihi : 04/02/10 Nerden : Evden
| Konu: Geri: Beşiktaş dibe vurdu C.tesi Şub. 06, 2010 8:01 am | |
| | |
| | | pokekaan Üye
Mesaj Sayısı : 414 Rep Gücü : 10 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : İstanbulda Bi Yer
| Konu: Geri: Beşiktaş dibe vurdu C.tesi Şub. 06, 2010 12:10 pm | |
| | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: Beşiktaş dibe vurdu Ptsi Haz. 07, 2010 11:37 am | |
| | |
| | | | Beşiktaş dibe vurdu | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |