armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Beşiktaş-İstanbul B.B maçı ertelendi! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Beşiktaş-İstanbul B.B maçı ertelendi! Cuma Şub. 05, 2010 11:56 pm | |
| Süper Lig'de bugün oynanması planlanan Beşiktaş- İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.
Karşılaşmanın oynanacağı tarih ve saat Türkiye Futbol Federasyonu tarafından daha sonra ilan edilecek.
İnönü Stadı'nda saat 17.00 sularında bir açıklamada bulunan hakem Cüneyt Çakır; müsabakaları kötü hava şartlarında erteleme yetkisinin 2 saate kalan kadar Federasyonda olduğunu, son 2 saate girildiğinde kendilerinde olduğunu belirterek, Federasyonun sadece bu maç için değil, Kasımpaşa-Bursaspor maçı için de ileri bir tarihe erteleme kararı aldığının kendilerine de ulaştığını söyledi. Çakır; yaptıkları incelemede maçın oynanmasının bu şartlarda imkansıza yakın olduğunu ve bu şartlarda sporcu sağlığını düşünmek zorunda olduklarını da belirterek, "Şu an futbol oynanacak durumda değil. Kar yağışının tipi şeklinde devam edecek olması da göz önünde bulundurulduğunda bu karar alındı" şeklinde konuştu.
Bu arada hakem Çakır stattan araç ile ayrılırken bindiği otomobilin tekerleri kaydı. Güçlükle kalkabilen araç daha sonra yola koyuldu.
"HAVA ŞARTLARINA YAPACAK BİR ŞEY YOK" İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmanın ertelenmesiyle ilgili olarak, "Kötü hava şartları, yapacak bir şey yok, ama biz maça hazırdık" dedi.
Kamil Dizar, Beşiktaş karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını kaydederek, "Hava şartları karşısında yapacak bir şey yok. Fark etmez, ileri tarihte de olsa yine karşılaşacağız" diye konuştu.
Önlerinde 26 Ocak Salı günü Kasımpaşa ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası grup maçının bulunduğunu hatırlatan Dizar, bu karşılaşmanın da kendileri için çok önemli olduğunun altını çizerek, "Bugün maç yerine şimdi antrenmana çıkacağız. Salı gününe kadar da iyi çalışacağız. Kasımpaşa karşısında iyi sonuç alarak bir üst tura çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. | |
| | | FireInTheHulk Üye
Mesaj Sayısı : 336 Rep Gücü : 9 Kayıt tarihi : 04/02/10 Nerden : Evden
| Konu: Geri: Beşiktaş-İstanbul B.B maçı ertelendi! C.tesi Şub. 06, 2010 8:01 am | |
| | |
| | | pokekaan Üye
Mesaj Sayısı : 414 Rep Gücü : 10 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : İstanbulda Bi Yer
| Konu: Geri: Beşiktaş-İstanbul B.B maçı ertelendi! C.tesi Şub. 06, 2010 12:10 pm | |
| | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: Beşiktaş-İstanbul B.B maçı ertelendi! Ptsi Haz. 07, 2010 11:38 am | |
| | |
| | | | Beşiktaş-İstanbul B.B maçı ertelendi! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|