armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Beşiktaş'a katkım çok büyük | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
IceCream Üye
Mesaj Sayısı : 192 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 06/02/10 Nerden : Bursa
| Konu: Beşiktaş'a katkım çok büyük Paz Şub. 07, 2010 1:37 pm | |
| Beşiktaş dergisinin şubat sayısına açıklamalar yapan İbrahim Toraman, takıma geldigi ilk [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hariç Beşiktaş'a çok büyük katkıda bulunduğunu söyledi. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]’taki kariyerini samimi bir şekilde değerlendiren tecrübeli savunmacı, “Beşiktaş’a Milli Takım oyuncusu olarak gelmiştim, ama büyük takım oyuncusu olmak çok farklı. İlk sezonumda kampta sakatlık yaşamıştım ve tecrübesizdim. Bu şanssız sezondan sonra alıştım ve kesinlikle faydalı olduğumu düşünüyorum” diye konuştu. Kaptan olmanın insana ağırlık getirdiğini belirten Toraman, “İnsana onur veriyor, ama önemli olan bunu taşıyabilmek ve buna layık olabilmek” ifadelerini kullandı. | |
| | | | Beşiktaş'a katkım çok büyük | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|