armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Bir daha santrfor olmayacak | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
IceCream Üye
Mesaj Sayısı : 192 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 06/02/10 Nerden : Bursa
| Konu: Bir daha santrfor olmayacak Ptsi Şub. 08, 2010 5:14 pm | |
| Ligin ilk yarısında Bursaspor, ikinci yarısında da Kayserispor deplasmanında santrfor oynayan [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Turan, her iki karşılaşmada da etkisiz kalmıştı. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Rijkaard’ın genç oyuncuyu iki stoperin arasında markaj altında bırakması yoğun eleştiri alırken, Hollandalı hocanın bu kararında artık ısrarcı olmayacağı öğrenildi. 47 yaşındaki çalıştırıcının farklı formüller üzerinde durduğu, bu kez Giovani Dos Santos’u hücum hattının en ilerisinde görevlendirebileceği ifade edildi. | |
| | | Limoni Üye
Mesaj Sayısı : 392 Rep Gücü : 15034 Kayıt tarihi : 20/01/10 Nerden : LimonluSodam
| Konu: Geri: Bir daha santrfor olmayacak Ptsi Şub. 08, 2010 8:31 pm | |
| | |
| | | | Bir daha santrfor olmayacak | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|