armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Her gün daha iyiye | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
IceCream Üye
Mesaj Sayısı : 192 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 06/02/10 Nerden : Bursa
| Konu: Her gün daha iyiye Paz Şub. 07, 2010 10:35 pm | |
| Saracoğlu Stadı'nın zemini, yavaş yavaş istenilen seviyeye geliyor. Suni ısıtma sistemi oradan başladığı [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Türk Telekom tribünü tarafındaki yarı sahada kalitenin bir hayli yükseldiği, ay sonuna kadar sahanın tamamının aynı düzeye geleceği belirtildi. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bursa maçı öncesi statta incelemelerde bulunan ışıklandırmayı yapan SGL firması yetkilisi, her şeyin beklendiği gibi gittiğini vurgularken, stada Analyzerler’i monte etti. Bu Analyzerler sayesinde, çimlerin günde kaç saat, hangi bölgelerden ışık aldığı Hollanda’daki [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]merkezine otomatik olarak gönderiliyor. Bu arada yönetimin, çalışmaları hızlandırmak için 2 ekstra ışıklandırma sistemi almayı kararlaştırdığı öğrenildi. | |
| | | | Her gün daha iyiye | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|