armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Mask" Nasıl Yapılır?Para kasmak için birebir [Videolu Anlatım] | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Mask" Nasıl Yapılır?Para kasmak için birebir [Videolu Anlatım] Paz Şub. 07, 2010 1:03 am | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İlk önce videoya göz atın her ihtimale karşı bnde yazıyla anlatıyım; -İlk önce lvl 1 rogue char açıyoruz ve bunu lvl 20 yapıyoruz. -Sonra lvl 20 rogue skilini açıyoruz -Mask yapıcağımız yaratığı kestikten sonra ölünce o skile basıyoruz -Yere poşet düşüyor -Poşeti alıyoruz ve mask inventorymizde. ister 15 dk boyunca tak istersende piyasaya uygun bi fiyata sat .. ama bnce sat :m06: | |
| | | Limoni Üye
Mesaj Sayısı : 392 Rep Gücü : 15034 Kayıt tarihi : 20/01/10 Nerden : LimonluSodam
| Konu: Geri: Mask" Nasıl Yapılır?Para kasmak için birebir [Videolu Anlatım] Salı Şub. 09, 2010 5:44 pm | |
| Bence rogueyi 40 yapmak sonrada paso kokoru mask yapmak birebir gerçekten iyi para kasılıyo ^^ | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: Mask" Nasıl Yapılır?Para kasmak için birebir [Videolu Anlatım] Ptsi Haz. 07, 2010 11:28 am | |
| | |
| | | | Mask" Nasıl Yapılır?Para kasmak için birebir [Videolu Anlatım] | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|