armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Job ıtemlerı hakkında ..! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Job ıtemlerı hakkında ..! Paz Şub. 07, 2010 12:40 am | |
| Arkadaşlar sitede daha önce de söylemiştim. Job itemleri için söylenilen tek şey 10k ile 1m arasında ne fark var ??? Bu konuda herkesin bildiği ilk ve son madde şu .. "ŞEKİL" ..! Job itemlerinde şeklin yanısıra attack rating var. Yalnız bu attack rating sadece 1m lik job itemi giydiğinizde eğer karşınızdaki 10k lık kullanıyorsa geçerli !!!! Eğer sizde 1m lik karşınızdakinde 1m lik varsa boşuna heveslenmeyin. Tekrar söylüyorum ..Geçerli olabilmesi için sizde 1M karşınızdakinde 10K lık job itemi olmak zorunda aksi takdirde hiç bir fark oluşmaz. Anlatabildiysem ne mutlu bana ve bu arada attack rating oranı %20 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | Limoni Üye
Mesaj Sayısı : 392 Rep Gücü : 15034 Kayıt tarihi : 20/01/10 Nerden : LimonluSodam
| Konu: Geri: Job ıtemlerı hakkında ..! Salı Şub. 09, 2010 2:51 pm | |
| Paylaşım için Teşekkürler... | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: Job ıtemlerı hakkında ..! C.tesi Haz. 05, 2010 4:56 pm | |
| | |
| | | | Job ıtemlerı hakkında ..! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |