armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Asp Yt2 Geri Döndü (120 level silahları, Kraliyet itemleri) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
legendswolf Üye
| Konu: Asp Yt2 Geri Döndü (120 level silahları, Kraliyet itemleri) Çarş. Kas. 17, 2010 7:05 pm | |
| [COLOR="Red"][SIZE="3"]Evet arkadaşlar uzun bir sürenin ardından Asp Yt2 13.11.2010 tarihinde tekrar açıldı.Ayrıca eskisinden çok daha iyi bir şekilde... ÖZELLİKLER 1.Tüm dönüşümler mevcuttur.(65 level-80 level-90 level-100 level - 110 level - 120 level silahları) (Çelik - Kraliyet - Asp Yt2 Zırhı) (Cennetin gözü takıları,Ateş kuşu çizme,ve 61 kalkanları-90 level kraliyet itemleri) 2.Pot yüzükleri (Şuanda oyun yeni açılmasından dolayı aktif değil ama en kısa sürede aktif olacaktır.) 3.Önceden hiç görmediğiniz taşlar... 4.127 level sınır 5.%1000 drop 6.Zırhçıda çelik, silahçıda 65 silahları mevcut. 7.Günlük aynı saatte düzenli eventler 8.Oto P Npc si 9.Oyun 13.11.2010 tarihinde açıldığı için birkaç eksiklik olabilir.En kısa zamanda hepsi düzeltilecektir. 10.Hiç karşılaşmadığınız Padişah Kılıcı ve Padişah Zırhı İtem Shopda mevcuttur. 11.Efsun oranları (3000 hp, %15 yarıinsan, 15 savunma) 12.4x Hilesi %80 oranında azaltılmıştır. 13.İtemleri basarken inci istiyor.İnciler 15-20m civarındadır. 14.Kraliyet İtemleri dönüşümlerinde Karşı Atak Stratejisi ister.(Npc lerde satılmaz.Buz zindanından düşer) 15.Ayrıca her türlü yeniliğe açık olan bir serverdir. Ve Tanıtım Videosu [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Evet arkadaşlar video herşeyi açıklıyor zaten.Ve şimdi linklere gelelim : Ana Sayfa : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Dosyalar : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kayıt : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Forum : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Oyundaki adım Hamlet'tir oyunla ilgili sorularınızı oyun içinden veya forumdan sorabilirsiniz[/SIZE] Saygılarımla Hamlet | |
| | | legendswolf Üye
| Konu: Geri: Asp Yt2 Geri Döndü (120 level silahları, Kraliyet itemleri) Paz Kas. 21, 2010 2:02 pm | |
| | |
| | | | Asp Yt2 Geri Döndü (120 level silahları, Kraliyet itemleri) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|