armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Oyun Kontrolleri | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Oyun Kontrolleri Paz Haz. 13, 2010 11:10 am | |
| Oyundaki kontrol sistemleri: 1- Ara Yüz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1. Kill/Death Öldürme / ÖlmeEvery time a kill is scored, the player who made the kill, the weapon used, and the player killed will be displayed here. Öldürme sayınız, kim kimi hangi silah ile nasıl öldürüldüğünü gösterir2. Superlatives Üstünlük DerecesiKill streaks and special player performances will be displayed here. Öldürme serileriniz ve oyuncu performansları burada gösterilir.3. Team Indicator and Scoreboard Takım göstergesi ve Skor göstergesi4. Radar / Map Radar / Harita
The light blue circular border is the energy meter for charged items. Açık mavi olan hedef bulma gibi araçların enerji durumunu gösterir5. Currently Selected Weapon / Other Available Weapons of This Type Seçili silah / Diğer alınması mümkün olan silahlar (çantadaki)6. Current Weapon's Ammo Count / Fire Mode Şimdiki silahın mermi durumu / Ateşleme durumu (Burst Auto)7. Player's Health (HP) and Armor Points (AP) Oyuncu sağlık HP ve zırh durumu APShows how close you are to death. The light blue bar below shows how much stamina you have left for sprinting. Ölüme ne kadar yakın olduğunuzu gösterir. Açık mavi olan koşma gücünüzü ifade eder.8. Chat Box Sohbet kutusu9. Player Communications Oyuncu iletişimiPlayer messages and radio callouts, as well as player exits and entrances, will be displayed here. Oyundaki oyuncuların radyo mesajları burada listelenir.10. Target Reticule Hedef göstergesi2-Oyun Kontrol Tuşları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]3-Fore Kontrol Tuşları [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]4-Oyuncu Yönetimi Tuşları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]5- Oyun İçi Savaş Tuşları [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]6- Oyun İçi Radyo Mesaj Tuşları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]7- Diğer Tuşlar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Konudaki resimler; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bu konuya ve diğer detaylı oyuncu rehberlerine sitemizin üst kısmındaki Oyuncu Rehberi Bölümünden de ulaşabilirsiniz.
Resim düzenlemesi ve çeviri caliskan.ca'ya aittir. | |
| | | | Oyun Kontrolleri | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|