armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Combat Arms Server Bilgileri | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Combat Arms Server Bilgileri Paz Haz. 13, 2010 11:09 am | |
| Merhaba Arkadaşlar . Oyun içindeki Serverlerin Ne Özellikleri Var ve Hangi Server Hangi İşe Yarar Sorularına Cevap Olması için Bu Başlığı Açma Gereği Duydum . Tüm Serverlerin Bulunduğu Resim : [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]( 28.01.2010 Yeni Server Gelirse Güncellenecek ) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Winchester isimli server ve özellikleri: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Server Bilgileri :Server adı : Winchester Rütbe : Maksimum Recruit [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Öldürme / Ölme Oranı : Oran Yok GP verme oranı : Normal Exp verme oranı : Normal Seviye : Seviye Yok Clan : Clana Sahip Olma Zorunluluğu Yok [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Alpha isimli server ve özellikleri : [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Server Bilgileri : Server adı : Alpha Rütbe : Rütbe Sınırı Yok Öldürme / Ölme Oranı : Oran Yok GP verme oranı : Normal Exp verme oranı : Normal Seviye : Seviye Yok Clan : Clana Sahip Olma Zorunluluğu Yok [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bravo isimli server ve özellikleri : [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Server Bilgileri : Server adı : Bravo Rütbe : Rütbe Sınırı Yok Öldürme / Ölme Oranı : Oran Yok GP verme oranı : Normal Exp verme oranı : Normal Seviye : Seviye Yok Clan : Clana Sahip Olma Zorunluluğu Yok [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Delta isimli server ve özellikleri :[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Server Bilgileri : Server adı : Delta Rütbe : Minimum Private [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ~ Maksimum General [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Öldürme / Ölme Oranı : Maksimum 0.90 GP verme oranı : %10 Daha Fazla Exp verme oranı : %10 Daha Fazla Seviye : Seviye Yok Clan : Clana Sahip Olma Zorunluluğu Yok [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Victor isimli server ve özellikleri : [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Server Bilgileri : Server adı : Victor Rütbe : Minimum Sergeant First Class [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ~ Maksimum General [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Öldürme / Ölme Oranı : Oran Yok GP verme oranı : %15 Daha Fazla Exp verme oranı : %15 Daha Fazla Seviye : Seviye Yok Clan : Clana Sahip Olma Zorunluluğu Yok [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bull Terrier [ Clan Maçlarının Yapıldığı Server ] isimli server ve özellikleri : [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Server Bilgileri : Server adı : Bull Terrier Rütbe : Rütbe Sınırı Yok Öldürme / Ölme Oranı : Oran Yok GP verme oranı : Normal Exp verme oranı : Normal Seviye : Seviye Yok Clan : Sadece Clanı Olanlar Girebilir ... | |
| | | | Combat Arms Server Bilgileri | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|