armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Air Strike (Hava Saldırı Desteği) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Air Strike (Hava Saldırı Desteği) Paz Haz. 13, 2010 11:07 am | |
| Merhaba arkadaşlar Bir süre önce yeni Update ile gelen Air Strike (Hava Saldırı Desteği) ' ni sizlere tanıtmak ve bilgilendirmek istiyorum Oyun içerisinde Hava desteği ile düşmanı harap etmek için çağırabilirsiniz. Radar cihazı kullanarak hava saldırısının gerçekleşeceği kordinatları belirliyorsunuz ve saldırının yapılacağı yerin uzak bir bölgesine saklanarak savaş uçağının gelmesini bekliyorsunuz, uçağın yüksek sesi kulaklarınıza hızla geliyor ve bir anda kordinatları belirlediginiz yer ve orada bulunan düşmanlarınız harap olmuş şekilde bir toz bulutuna dönüşüyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gerçekten oldukça zevkli bir item, istediğiniz bütün haritalarda kullana bilirsiniz. Air Strike Kullana Bileceğiniz Item[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]iyi forumlar. | |
| | | | Air Strike (Hava Saldırı Desteği) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|