armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Combat Arms Yüksek Hızlarda İndirmek | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Combat Arms Yüksek Hızlarda İndirmek Paz Haz. 13, 2010 11:07 am | |
| Combat Arms Yüksek Hızlarda İndirmek Arkadaşlar belki çoğumuz biliyordur internetten bazı dosyaları indirmek için saatlerimizi harcıyoruz özellikle rapid ve alternatifleri sağolsun hazır yüksek hızda internetimiz varken neden bu çileyi çekelim gibi cümleleri duyar gibiyim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] işte imdadımıza koşan program torrent google'a yazdığınız gibi zaten bu işte devleşmiş firmaların programları var bunları kolaylıkla indirebiliriz ben "uTorrent" öneriyorum zaten aşağıda gerekli bilgileri vericem download gibi şeyleri. Torrente kanı ısınmayanlar için kısaca rapidshare gibi serverdan değil internet ortamındaki yüzlerce bilgisayarın upload hızından yararlanıyoruz bu 1mbit internet üzeri sahipleri için çok iyi bir olanak [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]uTorrent Programı TorrentHound Btjunkie BTmon TorrentDownloads ExtraTorrent KickAssTorrent Mononova Aralarından herhangi birini tıklatıp download torrent dediğiniz zaman küçük boyutlu bir dosya inecektir. İndikten sonra dosyayı açtığınızda torrent programı açılır ve eklersiniz. Unutmayın Linklere Teker Teker Bakarak En Çok Seeders Olanlardan Seçerseniz Hızınız Daha Yüksek Olur [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tamamen Kendi Uğraşımdır Teşekür Ederim... | |
| | | | Combat Arms Yüksek Hızlarda İndirmek | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|