armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| GameMaster (GM) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: GameMaster (GM) Paz Haz. 13, 2010 11:02 am | |
| Esselamunaleykum Arkadaslar, bazi Konularda GM ler üzeri sorular gördüm ve bi Konu aciyim dedim, benim bildigim bu oyunun 7 GM'i var. - GMevolet - GMMaxRecoil - GMPhage - GM-Tyrael- - GM-MaxMM- - GMHammer - GM-Sykes- buda GM ler üzeri Screenshot Combat Arms'in Resmi Clan Profile Sitesinden aldim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]benim bildigim bu kadar, eger daha fazla oldugunu iddia eden varsa lütfen bizi bilgilendirsin. Oyunda rank görünümleri farklıdır, örneklemek gerekirse ; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sevgiler...Saygilar... | |
| | | | GameMaster (GM) | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|