armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| [Haberler] Yeni Harita, Yeni İtemler | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: [Haberler] Yeni Harita, Yeni İtemler Paz Haz. 13, 2010 10:59 am | |
| Tahmini olarak ileriki haftalarda gerçekleşmesi beklenilen Combat Arms Avrupa güncellemesi esnasında oyuna dahil olacak olan Yeni harita ve Yeni Itemler hakkındaki bilgiler ve videolar aşağıda belirtilmiştir. Güncellemelerden başlıklar; * Yeni Harita: Vertigo (CL3) * Yeni Mod: Eğitim alanları (CL1) * Yeni Nx İtemleri * Yeni Özel Clan Itemleri * Videolar * Ekran Görüntüleri Güncellemeler hakkında resimli detaylı bilgiler aşağıda listelenmiştir.Komutanlıktan bir haber: Savaşçılar için yeni harita, yeni bir heyecan ve yeni esyalar. Yeni Bölüm: Vertigo (CL3)[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yeni Bölüm ve Yeni Mod: Eğitim alanları (CL1)Askerler için yeni bir eğitim sistemi.Bunu bitirirlerse savaş alanları için bir ödül verilecek. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yeni Nx İtemleri:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]G3 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Rec7 RangersMYST-N Kasalarında elde edılecek. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Super Elite ModeratorSuper Elite Moderator Açıklama: Bu yeni sistem ile 6 tane oyunca bir FireTeam bitirir ise Super Elite Moderatore sahip olan kişi %5 Gp / Exp alacak. Yeni özel clan eşyaları :[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]SPR, Clan Seviyesi 3 olduğunda alınabilecek. Yeni Gp Eşyaları:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]M-200 [Command Sergeant Major V Sniper][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | [Haberler] Yeni Harita, Yeni İtemler | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|