armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| %100 TÜRKÇE KAPANMIYACAK OLAN BIR SW DeLiRiCeZ VpS SERVER GİR İÇERİİİ....!!! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
MONK Üye
| Konu: %100 TÜRKÇE KAPANMIYACAK OLAN BIR SW DeLiRiCeZ VpS SERVER GİR İÇERİİİ....!!! C.tesi Haz. 05, 2010 4:03 pm | |
| ARKADAŞLAR BENM UYELIGIM VARTAVSİYEEDİYORUM OYUNDA 1000KİŞİLİK 8GB RAM VARDIR OYUNDA 0 LAG HOSTİNG FİRMASINA BAGLI OLDUGU İÇİN KAPANMASI SÖZ KONUSU BİLE DEĞİLDİR . ANCAK ARKADAŞLAR UYELIK ALIMLARI OYUNA YOĞUN TALEP YÜZÜNDEN 07 HAZIRAN A KADAR KAPATILDI. 07 HAZIRANDAN SONRA UYELIK ALABILIRSINIZ. üyelik: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] indir: DeLiriceZ Paylaşım Forumu - Oyun Download ve Pack Dosyaları TEŞEKKÜRLER >>>>>YARDIMCI OLDUYSAK 1 TEŞEKKÜR YETERLİ<<<<< İYİ FORUMLAR FORUMEXPERT | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: %100 TÜRKÇE KAPANMIYACAK OLAN BIR SW DeLiRiCeZ VpS SERVER GİR İÇERİİİ....!!! C.tesi Haz. 05, 2010 4:21 pm | |
| | |
| | | | %100 TÜRKÇE KAPANMIYACAK OLAN BIR SW DeLiRiCeZ VpS SERVER GİR İÇERİİİ....!!! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|