armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Galatasaray'ın Transfer Bombaları[güncel] | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 489 Rep Gücü : 1566 Kayıt tarihi : 16/01/10 Nerden : Limonlu soda şişesinin içinden.
| Konu: Galatasaray'ın Transfer Bombaları[güncel] Salı Mayıs 18, 2010 1:13 pm | |
| GUTİ DOĞRULADI [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Galatasaray Guti flörtünü doğrulayan Real Madrid'in yıldızı oldu. Guti, "Galatasaray beni istiyor. Rijkaard'ın oyun felsefesi bana uyuyor" diyerek transfere yeşil ışık yaktı. Galatasaray'a transferi söz konusu olan Guti, İspanya'da manşetleri süslemeye devam ediyor. Real Madrid forması giyen 33 yaşındaki yıldız, dün Marca'ya yaptığı açıklamalarda sarı-kırmızılı kulübün transfer teklifini sonunda doğruladı. Guti, "Galatasaray'ın beni istediği doğru. Bakalım ne olacak... Türk futbolunu tanıyorum ve beni en fazla çeken şey, bu takımda Rijkaard gibi bir teknik direktörün olması. Onun oyun felsefesi benimkiyle örtüşüyor" diyerek Aslan'a yeşil ışık yaktı. Athletic Bilbao maçında sahaya kaptan olarak çıkan ve Real Madrid taraftarıyla bir anlamda vedalaşan İspanyol oyuncu, "Ben kalpten Real Madridli'yim. Taraftarın bana olan sevgisi de her şeyi özetliyor" ifadelerini kullanarak veda sinyalini verdi. GELECEĞİNDE TÜRKİYE VAR Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Jose Maria Gutierrez Hernandez, geçtiğimiz haftalarda Real Madrid'den kesin olarak ayrılacağını açıklamıştı. "Henüz resmi hiçbir şey olmasa da Guti'nin geleceği Türkiye'de" yorumunda bulunan Marca gazetesi, Galatasaray'ın bu transferi gerçekleştirmek için Guti'ye iki yıllık sözleşme teklif ettiğini ve olumlu yanıt aldığını yazdı.
En son Admin tarafından Salı Mayıs 18, 2010 1:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Admin Admin
Mesaj Sayısı : 489 Rep Gücü : 1566 Kayıt tarihi : 16/01/10 Nerden : Limonlu soda şişesinin içinden.
| Konu: Geri: Galatasaray'ın Transfer Bombaları[güncel] Salı Mayıs 18, 2010 1:13 pm | |
| DEV TAKAS ÖNERİSİ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İspanyol Super Deporte gazetesi, Valencia’nın G.Saray’a Mehmet Topal’a karşı Nicola Zigic’i teklif ettiğini yazdı. Topal için G.Saray'ın 7 milyon euro'ya indiği fakat yıldız futbolcu için Valencia'nın en fazla 5 milyon euro'ya kadar çıkabildiği belirtildi. Bu nedenle teknik direktörü Unai'nin de onayı alınarak, Valencia'nın G.Saray'a Mehmet Topal karşılığında Zigic'i teklif ettiği bildirildi. Bu arada Everton ve Blackburn'ün de Mehmet Topal'la ilgilendiği, Valencia'nın Türk yıldızı almak için tüm imkanları zorladığını belirtti. | |
| | | Admin Admin
| Konu: Geri: Galatasaray'ın Transfer Bombaları[güncel] Salı Mayıs 18, 2010 1:14 pm | |
| HAREWOOD GALATASARAY YOLUNDA [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden News of the World, Galatasaray'ın Aston Villa'nın 30 yaşındaki forveti Marlon Harewood'la ilgilendiğini yazdı. Uzun yıllardır Villa forması giyen ancak Gabby Agbonlahor ve John Carew’in arkasında forma şansı bulamayan Harewood, 2009 yılının son ayına kadar Championship’te mücadele eden Newcastle United’da oynamıştı. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek tecrübeli golcünün, mutsuz olduğu için kulübünün 1 yıllık uzatma teklifine sıcak bakmadığı, haziran ayında Türkiye ya da Katar’ın yolunu tutacağı ifade edildi. | |
| | | Admin Admin
| Konu: Geri: Galatasaray'ın Transfer Bombaları[güncel] Salı Mayıs 18, 2010 1:14 pm | |
| AURELIO İLE ANLAŞILDI [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] G.Saray; Trabzon ve F.Bahçe’de forma giyen Brezilya asıllı milli futbolcu ile anlaştı. Mehmet Topal’ı Valencia’ya satan Galatasaray, bu futbolcunun boşluğunu Mehmet Aurelio ile dolduracak. Uzun süredir ilgilendikleri Aurelio’nun işini bitirmek için Topal’ın Valencia’ya transferinin sonuçlanmasını bekleyen yöneticiler, İspanyol ekibiyle anlaşma sağlanmasının ardından, Aurelio’nun kulübü Real Betis ile masaya oturdu. Betis’i kısa sürede ikna eden sarı kırmızılılar, daha sonra görüştükleri milli futbolcuyla da el sıkıştı. Türkiye’de daha önce Trabzonspor ve Fenerbahçe formaları giyen Aurelio ile bir hafta içinde sözleşme imzalanması bekleniyor. | |
| | | Admin Admin
| Konu: Geri: Galatasaray'ın Transfer Bombaları[güncel] Salı Mayıs 18, 2010 1:15 pm | |
| MARQUEZ GELİYOR [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Galatasaray’ın bir süredir kadrosuna katmak istediği Rafael Marquez, Barcelona’nın şampiyonluk maçında veda gibi bir konuşma yaptı. Meksikalı savunma oyuncusu, fazla forma şansı bulamaması nedeniyle İspanyol ekibinden ayrılabileceğini belirterek, yeni sezonda Türkiye’de top koşturabileceğini söyledi. Barcelona’nın önceki akşam Valladolid’i mağlup ederek şampiyon olduğu maçtan sonra buruk bir mutluluk yaşadığı gözlenen Marquez’in, İspanyol kulübünden ayrılmak için izin istediği bildirildi. 31 yaşındaki başarılı futbolcu, Galatasaray’ın teklifini değerlendirmek istediğini belirterek, Barça’dan bonservis bedelinde indirim yapmasını talep etti. Guardiola, Barcelona’nın başına geçtikten sonra yedek kulübesinden çıkamayan Marquez’in kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Katalan ekibinin, 2 milyon euro karşılığında Meksikalı futbolcuyu elden çıkarmaya sıcak baktığı kaydedildi. Marquez, Frank Rijkaard’ın görev yaptığı dönemde Barcelona defansının en önemli ismiydi. | |
| | | Limoni Üye
Mesaj Sayısı : 392 Rep Gücü : 15034 Kayıt tarihi : 20/01/10 Nerden : LimonluSodam
| Konu: Geri: Galatasaray'ın Transfer Bombaları[güncel] Çarş. Haz. 09, 2010 3:18 pm | |
| Budur sağol çağlar | |
| | | | Galatasaray'ın Transfer Bombaları[güncel] | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|