armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Mert Nobre hazır kıta! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
IceCream Üye
Mesaj Sayısı : 192 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 06/02/10 Nerden : Bursa
| Konu: Mert Nobre hazır kıta! Perş. Şub. 11, 2010 8:58 pm | |
| Bobo ile Holosko'nun sakatlığında, Beşiktaş'ta gözler çifte şampiyonluğun mimarlarından Mert Nobre'ye çevrildi. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Brezilya asıllı yıldız, antrenmanlardaki performansı ve hırsıyla göz dolduruyor. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin de hazır olmasını istediği tecrübeli futbolcu hırslı bir görüntü çiziyor. Kendisine güvendiğini dile getiren ve her zaman oynayabilecek düzeyde olduğunu belirten Nobre, “Lig uzun bir maraton... Herkes üzerine düşen görevi yapacak. Gaziantep [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] deplasman, ama biz bu kritik maçtan zaferle ayrılacağız” diye konuştu. | |
| | | | Mert Nobre hazır kıta! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|