armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| İkiz babası Gökçek Vederson | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
IceCream Üye
Mesaj Sayısı : 192 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 06/02/10 Nerden : Bursa
| Konu: İkiz babası Gökçek Vederson Perş. Şub. 11, 2010 8:51 pm | |
| Fenerbahçe'nin Brezilya asıllı futbolcusu Gökçek Vederson'un büyük mutluluğu. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Brezilya’da doğum yapan Vederson’un eşi Ailana, ikiz kız bebeği dünyaya getirdi. Sophia adında bir kızı daha bulunan Sambacı, ikiz kızlarına Antonela ve Valentina adını verdi. 2 kilo 300 gram doğan Antonela ve 2 kilo 450 gram doğan Valentina’nın sağlıklarının iyi olduğu bildirildi. Vederson ailesini kutlar, minik yavrulara sağlıklı, uzun bir yaşam dileriz. | |
| | | pokekaan Üye
Mesaj Sayısı : 414 Rep Gücü : 10 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : İstanbulda Bi Yer
| Konu: Geri: İkiz babası Gökçek Vederson Cuma Şub. 12, 2010 6:35 pm | |
| Bi Tuhaf Bebekler Hastalarmı | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: İkiz babası Gökçek Vederson Ptsi Haz. 07, 2010 11:33 am | |
| AYNENE | |
| | | | İkiz babası Gökçek Vederson | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|