armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Keita'dan taraftarı üzecek haber | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
IceCream Üye
Mesaj Sayısı : 192 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 06/02/10 Nerden : Bursa
| Konu: Keita'dan taraftarı üzecek haber Perş. Şub. 11, 2010 8:44 pm | |
| Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Abdul Kader Keita'dan, Sarı-Kırmızılı taraftarları üzecek haber... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]28 yaşındaki oyuncu, SkySports.com'a verdiği röportajda kariyeriyle ilgili planlarından bahsederken, bir [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Premier Lig'de forma giymek istediğini de belirtti. Premier Lig takımlarından Everton'un kendisini izlediğini bildiğini söyleyen Keita, "Bu ilk takipleri değil. Daha önce de beni izlediklerini duymuştum. Premier Lig fantastik bir yer. Orada forma giyen çok arkadaşım var. Bir gün ben de Premier Lig'de forma giymeyi çok isterim" şeklinde konuştu. Fildişi Sahilleri Milli Takımı'yla Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Keita, sezon başında Fransa'nın Lyon takımından Galatasaray'a transfer olmuştu. | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: Keita'dan taraftarı üzecek haber Ptsi Haz. 07, 2010 11:31 am | |
| | |
| | | | Keita'dan taraftarı üzecek haber | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|