armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Cola Turka İdman Raporu: 11 Şubat Perşembe | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
IceCream Üye
Mesaj Sayısı : 192 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 06/02/10 Nerden : Bursa
| Konu: Cola Turka İdman Raporu: 11 Şubat Perşembe Perş. Şub. 11, 2010 8:39 pm | |
| Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Jupp Derwall Antrenman Sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 11.00’de, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.
Antalyaspor karşılaşmasında ilk onbirde yer alan oyuncular, salon ve sahada yapılan rejenerasyon çalışmalarının yanısıra sağlık merkezindeki terapi seanslarıyla maç ertesi programlarını tamamladılar.
Diğer oyuncularla antrenmanın ana bölümünde teknik çalışmalar yapıldı.
Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenmanın ardından oyuncular merkez binaya geçtiler.
Uğur Uçar’ın sağ uyluk ön adalesine aldığı darbe sonucu oluşan ödem ve ağrı şikayeti nedeniyle soyunma odasında başlanan tedavisine bu sabah devam edildi. Sol uyluk iç adale grubunda zorlanma tespit edilen Arda Turan da bu sabah sağlık merkezinde tedavi edildi. Arda ve Uğur iki günlük tedavi programının ardından tekrar kontrol edilecekler.
Sabri Sarıoğlu tedavisinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.
Jo ve Ufuk Ceylan’ın tedavilerine ise sağlık merkezinde devam ediliyor.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, bir günlük aradan sonra 13 Şubat 2010 Cumartesi sabahı Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferiyle Antalya’ya geçerek, çalışmalarını 16 Şubat Salı gününe dek Concorde de Luxe Resort’ta yapacağı kampta sürdürecek. | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: Cola Turka İdman Raporu: 11 Şubat Perşembe Ptsi Haz. 07, 2010 11:32 am | |
| | |
| | | | Cola Turka İdman Raporu: 11 Şubat Perşembe | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|