armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Elano var, Santos yok! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
IceCream Üye
Mesaj Sayısı : 192 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 06/02/10 Nerden : Bursa
| Konu: Elano var, Santos yok! Salı Şub. 09, 2010 4:47 pm | |
| Brezilya Milli Takımı'nın 2 Mart'ta İrlanda [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yapacağı hazırlık maçının kadrosu açıklandı. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Takımın teknik direktörü Carlos Dunga, [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'dan Elano Blumer'i kadroya dahil ederken, Fenerbahçeli Andre Dos Santos'a yer vermedi. Milan’da oynayan ve 2009’un Nisan ayından bu yana milli takımın dışında tutulan Ronaldinho’nun yine kadroya giremediği görüldü. Dunga, Ronaldinho ile ilgili yöneltilen bir soru üzerine, "Siz (Gazeteciler) her zaman büyük isimler istiyorsunuz, ama bizim için büyük veya küçük isim diye bir şey yok. Sahaya giren, oynayan ve sorunu çözen oyuncu var. Kendi kendimize sorun yaratamayız" yorumunda bulundu. Brezilya basınında yapılan değerlendirmelerde ise Dunga’nın açıkladığı kadroda sürpriz olmadığı ve büyük olasılıkla Dünya Kupası’na bu futbolcularla gidileceği ifade edildi. Brezilya'nın açıklanan kadrosu şöyle:KALECİLER Julio Cesar (Inter) Doni (Roma) DEFANS OYUNCULARIMaicon (Inter) Daniel Alves (Barcelona) Gilberto (Cruzeiro) Michel Bastos (Lyon) Lucio (Inter) Luisao (Benfica) Thiago Silva (AC Milan) Juan (Roma) ORTA SAHA OYUNCULARI Gilberto Silva (Panathinaikos) Felipe Melo (Juventus) Josue (Wolfsburg) Kaka (Real Madrid) Ramires (Benfica) Elano (Galatasaray) Julio Baptista (Roma) Kleberson (Flamengo) FORVET OYUNCULARI Robinho (Santos) Adriano (Flamengo) Nilmar (Villarreal) Luis Fabiano (Sevilla) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | Elano var, Santos yok! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|