Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

korkmak için hikaye +18

5 posters
YazarMesaj
orhanbaba95
Üye
Üye
orhanbaba95

Rep Gücü : 0

korkmak için hikaye +18 Empty
MesajKonu: korkmak için hikaye +18   korkmak için hikaye +18 EmptyPtsi Ocak 18, 2010 5:44 pm

akşam evde bilgisayarda tek başıma otururken anlamadığım bir şeyin gölgesini gördüm.ama çok korkmuştum.annem geldiğinde söledim.inanmadı.yine yanlızken o gölgeyi gördüm.bu sefer kızarak bakmaya gittim.tabi o arada korkuyordum.baktığımda korkudan dikilip kalmışım.sonradan normale dönünce o gölge benimle konuştu.ben seni korkutmak istememiştim dedi.ama ben çok korkmuştum.o gece hayatımın en korkunç gecesiydi.konuşmaya devam ederken.bir anda canavara dönüştü.evin içinde koşturuyordum.en sonunda köşeye sıkıştırdı beni.içimden o kadar çok dua ettimki.artık canavar bile dayanamadı dualara.ama gözlerimi açtığımda gördüm tek şey bir karabasandı.bildiğim bir teknik vardı.saçını tuttum.bırak dedi bana.bırakırsan senin 3 dileğini yerine getiricem dedi.bıraktım ve bir daha asla bana gelemedi...
FireInTheHulk
Üye
Üye
FireInTheHulk

Rep Gücü : 9

MesajKonu: Geri: korkmak için hikaye +18   korkmak için hikaye +18 EmptyCuma Şub. 05, 2010 2:46 pm

Paylaşım İçin Teşekkürler!!!
Jr.Die-*
Admin
Admin
Jr.Die-*

Rep Gücü : 40038

MesajKonu: Geri: korkmak için hikaye +18   korkmak için hikaye +18 EmptyCuma Şub. 05, 2010 11:03 pm

Tesekkurler....
http://Forumexpert.Tk
MONK
Üye
Üye
MONK

Rep Gücü : 60

MesajKonu: Geri: korkmak için hikaye +18   korkmak için hikaye +18 EmptyPaz Haz. 06, 2010 7:02 pm

Teşekkürler...!!
https://forumexpert.yetkinforum.com
gzmm
Mod Adayı
Mod Adayı
gzmm

Rep Gücü : 11

MesajKonu: Geri: korkmak için hikaye +18   korkmak için hikaye +18 EmptyÇarş. Haz. 23, 2010 6:42 pm

Paylaşım için teşekürler..!
Ama bana sacma geldii ben inanmadım acıkcasııı Yaa kimse benim korkabilicem bişi paylaşmıoooo =) biri Beni korkutsunnn xD

korkmak için hikaye +18
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hacklenmemek İçin Yöntemler. Korunmak İçin Yöntemler.
» Karahan Online [Hikaye]
» en en en korkunç hikaye damarların doncak +18 oku
» Hikaye - Weapon - Armor -Shield
» Hayatta kal !!!(uzun bir hikaye ama okumaya değer)