armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Sunucuya Baglanırken Hata Alanlar Baksın ... Hamachi <<< Server ARaştırdım buldum | |
|
+10herocan66 fyldrm53 1274103 bywanex1 alkjan nur11 engin6666 pokekaan Jr.Die-* Admin 14 posters | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 489 Rep Gücü : 1566 Kayıt tarihi : 16/01/10 Nerden : Limonlu soda şişesinin içinden.
| Konu: Sunucuya Baglanırken Hata Alanlar Baksın ... Hamachi <<< Server ARaştırdım buldum Ptsi Şub. 08, 2010 7:04 pm | |
| - Alıntı :
- Arkadaşlar Öncelikle Selam
Öncelikle Lütfen Alıntı Yapmayın Yaparsanızda Altına [GM]Aruro'Dan Alıntıdır Deyin.. Ayrıca Kesinlikle Alıntı Deyil Kanıtlıyıcagım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Arkadaşlar Kanıt Oyuna Girerken [GM]Aruro turkmmo Servere Baglandı Turkmmo.com Yükleniyor Der Kanıtını Goruceksiniz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Vericegim Dosya Gerekli Dosyalar.rar Onun İçini Açın Gerekli Dosyalar (Klasör Var Onu Masaüstüne Kopyalayın Sonra İçindekileri Açın Dosyalar Şöyle Locale Pack Ymir Work Mc Mc(WORD) Mc.dll Bu Dosyaları Alın Metin2 Tr Klasörüne Atın Zaten Var Diye Bir Şey Gelirse Tümüne Evet Deyin Sonra Emre-28'İn PaylaştıgıTr Yamayı İiçine Atın MC(Word) Belgesini Hamachi Agınıza Göre Ayarlayın Ama Mesela sizin Hamachi Agınız 98.54.266'İse Oraya 98.54.100 Yazıcaksınız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Arkadaşlar Bunları Yapın Eyer Hala O Sorunu Diyorsa Oyunu Kurarken Hata Yapmışsınızdır.! Sorunu Ben Böyle Çözdüm Arkadaşlar Bir TEŞEKKÜR YETER DOWLAND ETMEK İÇİN TIKLA Arkadaşlar Llinkin Kırılacagını Zannetmiyorum Kırılırsa Lütfen Mesaj Yazın Düzeltiyim Arkadaşlar Lütfen Bir TEŞEKKÜRü Çok Görmeyin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Arkadaşlar Sunucuya Falan Baglanırken İstedigin Şeyleri Yazmak İçin Dedigim Şeyleri Yerine Getirin Locale Dosyasına Girin Tr Dosyasına Girin Ara Butonuna Basın Orda Doyanın İçindeki Deyim Yerini Seçin Ve Oraya LOGIN_CONNETING Yazın Sonra Onunuze Gelen Dosyayı Açın LOGIN_CONNECT_FAILURE: Sunucu bakımdayken (oyun kapalıyken) çıkar. Karşısındakini silip oyun kapalıyken ne yazmasını istiyorsanız onu yazın.
LOGIN_CONNECT_SUCCESS: Sunucuya bağlandın yazısını çıkartır. Bunu istediğiniz gibi değiştirin (Server ismi Sunucusuna bağlandınız...) gibi...
LOGIN_CONNETING: Sunucuya bağlanacaksın yazısını çıkartır. Bunu istediğiniz gibi değiştirin. (server ismi Sunucusuna Bağlanacaksınız...) gibi...
Arkadaşlar Sunucya Baglnırken İstediginizi Yazının Asıl Konusu İçin TIKLA GÖR DAHA DETAYLI ANLATIM VAR
Portmaplar Açılsınki=Başkalarıda Girsin 7 Adet Timed Out Gelsin Ve 5 Daika Bekleyin Hamachiniz Açık Olsun Dediklerimi Yapın Girer [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Arkadaşlar Bazı Arkadaşalrımız Serveri İçin TR Yamayı Bulamamış
HTML-Kodu:
bu tr yama EMRE-28 den alıntıdır
Kod:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İndir Sadece EmreMt2 Yazıyor Simgesini Atın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Çünkü Yukarıdaki Dosyayı Atınca Gerek Kalmıor GEREKLİ DOSYALAR MI NE BİRİNDE ŞİFRE İSTİO ONUN ŞİFRESİ:merturat ZATEN ALTINDA WORD BELGESİNDE BELİRTTİM [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Geri: Sunucuya Baglanırken Hata Alanlar Baksın ... Hamachi <<< Server ARaştırdım buldum C.tesi Şub. 20, 2010 2:59 pm | |
| | |
| | | pokekaan Üye
Mesaj Sayısı : 414 Rep Gücü : 10 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : İstanbulda Bi Yer
| Konu: Geri: Sunucuya Baglanırken Hata Alanlar Baksın ... Hamachi <<< Server ARaştırdım buldum C.tesi Şub. 20, 2010 4:09 pm | |
| | |
| | | engin6666 Üye
| Konu: Geri: Sunucuya Baglanırken Hata Alanlar Baksın ... Hamachi <<< Server ARaştırdım buldum Perş. Mayıs 20, 2010 6:35 am | |
| Link KırıK ağLamak isTioRum | |
| | | nur11 Üye
| Konu: Geri: Sunucuya Baglanırken Hata Alanlar Baksın ... Hamachi <<< Server ARaştırdım buldum Çarş. Mayıs 26, 2010 12:04 pm | |
| | |
| | | alkjan Üye
| Konu: Geri: Sunucuya Baglanırken Hata Alanlar Baksın ... Hamachi <<< Server ARaştırdım buldum Salı Haz. 01, 2010 8:16 pm | |
| | |
| | | bywanex1 Üye
| Konu: Geri: Sunucuya Baglanırken Hata Alanlar Baksın ... Hamachi <<< Server ARaştırdım buldum Cuma Haz. 04, 2010 7:00 am | |
| | |
| | | 1274103 Üye
| Konu: Geri: Sunucuya Baglanırken Hata Alanlar Baksın ... Hamachi <<< Server ARaştırdım buldum C.tesi Ağus. 28, 2010 10:39 am | |
| | |
| | | fyldrm53 Üye
| Konu: Geri: Sunucuya Baglanırken Hata Alanlar Baksın ... Hamachi <<< Server ARaştırdım buldum Perş. Eyl. 16, 2010 11:55 am | |
| kardeş linki yeniler misin link kırık:( | |
| | | herocan66 Üye
| Konu: Geri: Sunucuya Baglanırken Hata Alanlar Baksın ... Hamachi <<< Server ARaştırdım buldum Cuma Eyl. 17, 2010 11:46 am | |
| ya link kırık | |
| | | atabey2002 Üye
| Konu: Geri: Sunucuya Baglanırken Hata Alanlar Baksın ... Hamachi <<< Server ARaştırdım buldum Perş. Ekim 07, 2010 7:03 pm | |
| link kırıldı ama sen hiç bişei yapmiyon kendin diyon soilein diye ama hiç bişei yapmiyon yazık olsun sana | |
| | | mersinlijojuk Üye
| Konu: Geri: Sunucuya Baglanırken Hata Alanlar Baksın ... Hamachi <<< Server ARaştırdım buldum C.tesi Tem. 02, 2011 9:16 pm | |
| yha link kırık düzeltsene yhaa | |
| | | kagan278 Üye
| Konu: Geri: Sunucuya Baglanırken Hata Alanlar Baksın ... Hamachi <<< Server ARaştırdım buldum Cuma Ağus. 26, 2011 7:29 pm | |
| Link Kırık Bendede Aynı Sorun Var Linki Düzelt Olsun Oyuna Girym Sna Bayağı +r3p vericem Hadi... | |
| | | nurullah19941994 Üye
| Konu: Geri: Sunucuya Baglanırken Hata Alanlar Baksın ... Hamachi <<< Server ARaştırdım buldum Salı Ekim 25, 2011 7:58 am | |
| | |
| | | | Sunucuya Baglanırken Hata Alanlar Baksın ... Hamachi <<< Server ARaştırdım buldum | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|