armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Pankartlarda anlamlı mesajlar | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
IceCream Üye
Mesaj Sayısı : 192 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 06/02/10 Nerden : Bursa
| Konu: Pankartlarda anlamlı mesajlar Ptsi Şub. 08, 2010 5:06 pm | |
| Taraftarın maça olan ilgisi azdı ancak stada giden Sarı-Lacivertli futbolseverlerin bazıları hayli hazırlıklıydı. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Özel olarak hazırlanan pankartlar dikkat çekti. Başkan Aziz Yıldırım’ın üst üste 3 yıl şampiyonluk sözüne ithafen maraton tribünün üstünde açılan pankartta, “Taraftar-Yönetim-Takım Tek Yüreğiz, Tek Ruhuz... Heveslenmesin hiç kimse, 3 sene Şampiyonuz” yazısı yer aldı. Taraftarlar, Bursa’yla oynanan kupa maçında sakatlanan [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sezonu kapatan Uğur Boral’ı da unutmadı. Yine maraton tribünün üstündeki parmaklıklara asılan pankartta, “Sol kanatta UĞURsuzluk var” ifadesi yer aldı. | |
| | | | Pankartlarda anlamlı mesajlar | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|