armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Gol sorunu çözüldü | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
IceCream Üye
Mesaj Sayısı : 192 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 06/02/10 Nerden : Bursa
| Konu: Gol sorunu çözüldü Ptsi Şub. 08, 2010 4:57 pm | |
| Ligde uzun süredir gol yollarında sıkıntı yaşayan [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], son 3 resmi maçında tam 9 gol atarak bu sorunu giderdiğini kanıtladı. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Son olarak Gençlerbirliği’ni 4-1 mağlup eden Siyah-Beyazlılar, bu sezon ligde ilk kez 4 gol atma başarısını gösterdi. En son ligin 13. haftasındaki Fenerbahçe derbisinde çok farklı [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kimlikle sahadaki yerini alan 3 farklı bir galibiyet elde eden Kara Kartallar, bu sezon ikinci kez 3 farklı galibiyet elde etme başarısını gösterdi. | |
| | | | Gol sorunu çözüldü | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|