armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Ferrari'ye derbi freni | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
IceCream Üye
Mesaj Sayısı : 192 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 06/02/10 Nerden : Bursa
| Konu: Ferrari'ye derbi freni Ptsi Şub. 08, 2010 4:55 pm | |
| Bursaspor'la oynanan karşılaşmada Fink'le çarpışan ve ciddi [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sakatlık geçiren Ferrari, bıçak altına yatmak zorunda kalmıştı. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İyileşme sürecini atlatıp, takımla çalışmalara başlayan İtalyan savunma oyuncusunun bu haftaki Gaziantepspor karşılaşmasında oynayabileceği bildirildi. Ancak teknik heyet bir hafta sonraki [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]derbisini gözönünde bulundurup, Ferrari’yi riske etmek istemiyor. Ülkesinden getirilen özel maskeyle sahaya çıkacak olan Ferrari’nin ise teknik direktör Denizli’yle özel bir görüşme yapıp, forma isteyeceği kaydedildi. | |
| | | | Ferrari'ye derbi freni | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|