armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| A2'ye sıkı takip | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
IceCream Üye
Mesaj Sayısı : 192 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 06/02/10 Nerden : Bursa
| Konu: A2'ye sıkı takip Paz Şub. 07, 2010 10:37 pm | |
| Sportif direktör Aykut Kocaman'ın, A2 takımını [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yakından takip ettiği belirlendi. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Profesyonel takım İstanbul dışında olmadığı zamanlarda A2’nin tüm maçlarını izleyen Kocaman’ın, bununla yetinmediği ve [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]buldukça idmanlara da gittiği kaydedildi. Aykut Kocaman’ın, A2 takımı oyuncularıyla ilgili olarak sezon sonunda bir rapor hazırlayacağı ve teknik direktör Christoph Daum’la paylaşacağı belirtildi. | |
| | | | A2'ye sıkı takip | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|