armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| 'Başarılara uçma zamanı geldi...' | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
IceCream Üye
Mesaj Sayısı : 192 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 06/02/10 Nerden : Bursa
| Konu: 'Başarılara uçma zamanı geldi...' Paz Şub. 07, 2010 10:30 pm | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'ta 3 seneliğine daha başkanlığa seçilen Yıldırım Demirören, Beşiktaş Dergisi'ndeki yazısında camiaya ve taraftara seslendi. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]“Şimdi hep birlikte yeni başarılara uçma zamanıdır” diyen Başkan, “Seçimin, Beşiktaş’ın asaletine yakışır bir ortamda başlayıp sona ermesinden büyük mutluluk duyduğumu, kazananın Beşiktaş olduğunu özellikle belirtmek istiyorum. Beşiktaş [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]hedeflerimiz, hayallerimiz bitmez. Yeni dönemde de hepimiz bir bütün olarak, Beşiktaş için elimizi taşın altına koymaya, kulübümüz için hizmet etmeye, önemli ve kalıcı projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Şimdi hep birlikte yeni başarılara uçma zamanıdır. Yeniden el ele vermek, yeniden koordinasyon içinde çalışma zamanıdır” yorumunu yaptı. | |
| | | | 'Başarılara uçma zamanı geldi...' | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|