armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| 'Şampiyonluk Adımı' | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
IceCream Üye
Mesaj Sayısı : 192 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 06/02/10 Nerden : Bursa
| Konu: 'Şampiyonluk Adımı' Paz Şub. 07, 2010 1:32 pm | |
| Kritik Gençlerbirliği mücadelesinden 4-1’lik galibiyetle ayrılan Beşiktaş’ta sonradan oyuna giren Holosko ile Yusuf, zaferde önemli rol oynamıştı. 90 dakika bitiminde çarpıcı açıklamalarda bulunan ikili, iddialı konuştular. Sakatlığından kurtulan [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Başkent ekibinin filelerini havalandırmayı başaran Holosko, “Biz yine şampiyon olacağız. Sahada bunu herkese gösterdik. Aynı futbolu sürdürelim, karşımızda hiçbir rakip dayanamaz. Gençlerbirliği galibiyeti, şampiyonluk yolundaki çok önemli bir adımdır” ifadesini kullandı. ‘Herkese göstereceğiz’36 yaşındaki Yusuf Şimşek de, “Ligde kolay [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yok. Biz kendi oyunumuzu ortaya koyduğumuzda, karşımızdaki rakibin şansı yok. Bu daha bir başlangıç... Bunu taraftarlarımızın desteğiyle herkese göstereceğiz” diye konuştu. | |
| | | | 'Şampiyonluk Adımı' | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|