armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Kewell'la Anlaşamadılar! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
IceCream Üye
Mesaj Sayısı : 192 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 06/02/10 Nerden : Bursa
| Konu: Kewell'la Anlaşamadılar! Paz Şub. 07, 2010 12:51 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adnan Polat, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Harry Kewell'la henüz anlaşmaya varılmadığını açıkladı.Giovani Dos Santos transferinde takımdan gönderilmesi gündeme gelen, ancak taraftarların verdiği büyük destek sonrasında yuvada kalan Harry Kewell konusunda, Başkan Adnan Polat’tan açıklama geldi. Dün Kayseri’de bir açıklama yapan Adnan Polat, Avustralyalı futbolcuyla henüz anlaşmaya varamadıklarını dile getirdi. Taraftarların [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bir transfer yapılıp, yapılmayacağı konusundaki soruları yanıtlayan Polat, “Transfer dönemi geçti. Artık haziran ayına bakacağız. Kewell’ın da sözleşmesiyle ilgili henüz kesin bir sonuç çıkmış değil. Görüşmeler devam ediyor” ifadesini kullandı. Bir taraftarın bilet fiyatlarından yakınması üzerine de, Polat şu yanıtı verdi: Doğrusu bilgim yok. Zaten bize de, biletlerden çok büyük bir gelir kalmıyor...
En son IceCream tarafından Ptsi Şub. 08, 2010 5:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | IceCream Üye
Mesaj Sayısı : 192 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 06/02/10 Nerden : Bursa
| Konu: Geri: Kewell'la Anlaşamadılar! Paz Şub. 07, 2010 12:52 pm | |
| | |
| | | pokekaan Üye
Mesaj Sayısı : 414 Rep Gücü : 10 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : İstanbulda Bi Yer
| Konu: Geri: Kewell'la Anlaşamadılar! Paz Şub. 07, 2010 12:52 pm | |
| | |
| | | Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Geri: Kewell'la Anlaşamadılar! Paz Şub. 07, 2010 6:02 pm | |
| Anlaştilar bizde | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: Kewell'la Anlaşamadılar! Ptsi Haz. 07, 2010 11:44 am | |
| | |
| | | | Kewell'la Anlaşamadılar! | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|