armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| mySro Chinese Private Server | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: mySro Chinese Private Server Paz Şub. 07, 2010 1:22 am | |
| mySro Homepage : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]CLIENT : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Media.pk2 : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]( RATES ARE 15x) SERVER IP : 202.65.197.107 (If you just want to mediapatch use this) REGISTRATION : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]( powered by google.cn and thanks to google translate ) Don't forget to thanks!üyelik anlatım; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]oyundan görüntüler; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]linklerde çıkan viruslerden ben sorumlu değilimdir elitepvpers site si sorumludur! ayrıca ecsro yüklü olanlar benim gibi sadece media.pk2 yi indirebilirler fake make fln da değil oyun gerçek şuan oyundayım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]üyelik biraz zor korece yüklü olması lazım pcde bunun içinde ksro oyununu yükleme konularına bakarsanız pc ye kore dilini yüklersiniz.(ecsro dosyalarının üzerine media yı atarsanız oyun ing. olur ama oyunu baştan indirirseniz çince olur) İYİ OYUNLAR | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: mySro Chinese Private Server Ptsi Haz. 07, 2010 11:21 am | |
| | |
| | | | mySro Chinese Private Server | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|