armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Sro Europe Meslekler. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Sro Europe Meslekler. Paz Şub. 07, 2010 1:02 am | |
| Guilds -Eğer Merchant(Trader) , Hunter Yada Thief Olmak İstiyorsanız Öncelikle Seçtiğiniz Mesleğin Guildine Girmelisiniz. Aynı Anda 1 Den Fazla Guilde Giremezsiniz.
Guilde Nasıl Girilir? - Eğer Hunter Ya Da Merchant Guildlerinden Birine Girecekseniz , Hunter İçin Hunter Guilder Npc' ye , Merchant İçin İse Her Şehir De Bulunan Merchant Npc lerine Gitmelisiniz. -Eğer Thief Guildine Girecekseniz Alttaki Resimde İşaretlediğim Yerdeki Yumi Adlı Npc İle Konuşup Thief Kasabasına Işınlanmanız Gerekiyor. Işınlandıktan Sonra Thief Guilder İle Konuşup Guilde Girebilirsiniz.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Shot at 2007-07-25
Guildden Nasıl Çıkılır? -Üzerinizde Üniformanız Olmadan İlgili Npc Ye Giderek Leave Guild Seçeneğine Tıklayarak Guildden Ayrılırsınız. -Seçtiğiniz Nickname Silinir. -1 Hafta Boyunca Herhangi Bir Guilde Giremezsiniz.
Guild Nickname -Seçtiğiniz İşi Yaptığınız Anlarda Gözükecek Bir Nicknamedir.
Nasıl Nickname Alınır? -İlgili Npc Ye Gidip "Create Nickname" Menüsüne Basarak Nickname'inizi Oluşturursunuz. -Eğer Zaten Bir Nicknameiniz Varsa Bu Menüyü Kullanamazsınız. -Nickname Yaratma Kuralları Normal İsim Koyma Kuralları İle Aynıdır. 12 Harf Maximum.
Nickname Silme/Değiştirme - İlgili Npc ye Gidip , Söylenen Parayı Ödeyerek Nickname'i Değiştirebilirsiniz.
Nickname Kuralları -Nickname Aktifken Whisper Atamaz , Mesaj Yazamaz , Arkadaşk Ekleyemezsiniz. -Global Chatte , Guild Chatte Ve Party Chatinde Meslek Nick'i Gözükür. -Meslek Halindeyken Nicknameinizin Üzerinde Guildinizin Adı Gözükmez
Meslek İtemleri -Meslek İtemleri Herzamanki Gibi Meslek İtemi Boşluğuna Konulur (Inventoryde) - Meslek Itemlerinizi Nickname Seçmeden Kullanamazsınız. - Meslek İtemlerini Ancak Şehirde Giyebilirsiniz. Şehir Dışında Olmuyor. - Partydeyken Meslek İtemi Giyilemez. - Meslek İteminizi Giydiğinizde Şehirdeki Town Portal Gate'in Önüne Işınlanırsınız. - Meslek İtemlerini ancak Şehirde Çıkarabilirsiniz. - Partydeyken Meslek İtemlerini Çıkaramazsınız. - Meslek İtemini Çıkardığınızda Town Portal Gate'in Önüne Işınlanırsınız. | |
| | | Limoni Üye
Mesaj Sayısı : 392 Rep Gücü : 15034 Kayıt tarihi : 20/01/10 Nerden : LimonluSodam
| Konu: Geri: Sro Europe Meslekler. C.tesi Haz. 05, 2010 6:51 pm | |
| | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: Sro Europe Meslekler. Ptsi Haz. 07, 2010 11:27 am | |
| | |
| | | | Sro Europe Meslekler. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |