armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Healer Ve Mage(Nuker) Yapılandırma | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Healer Ve Mage(Nuker) Yapılandırma Paz Şub. 07, 2010 12:50 am | |
| mage için
-pure int bir char açıyoruz -eline spear yada sword+shield veriyoruz -proc veya garment giydiriyoruz(proc ilerde daha etkili) -fire force,fire protection,flame wave skillerinin bütün serilerini maxlaıyoruz -lightda piercing force,grass walk,heaven's force ve pasif skillin bütün serilerini maxlıyoruz -heuksalda soul spear,ghost spear,flying dragon,cheolsam forceun bütün serilerini maxlıyoruz
özellikleri -Yüksek magic def. -En güçlü nukeler -Güçlü nuke combo -Hızlı ve güçlü katil
Healer için
-pure int bir char açıyoruz -eline bow veya sword + shield veriyoruz -garment giydiriyoruz -heal veren 2 büyününde bütün serilerini,soul rebirth,harmony therapy,vital spot muscle ı ve pasif skili maxlıyoruz -ice da ice river force, weak guard ,crystal wall ,frost nova ve cold armorun btün serilerini maxlıyoruz -pacheonda strong bow ,anti devil bow ,mind Concentrationın bütün serilerini maxlıyoruz ayrıca black havk summonu da maxlıyoruz ama sadece black havkı
özellikleri
-gruplarda iyi iş yapar -güçlü defans vardır -trader olursa yüksek yıldız tek başına yapabilir -en iyi kombo taktiği düşmanı YAVAŞLAT ve ÖLDÜR -HEAL verir
| |
| | | pokekaan Üye
Mesaj Sayısı : 414 Rep Gücü : 10 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : İstanbulda Bi Yer
| Konu: Geri: Healer Ve Mage(Nuker) Yapılandırma Paz Şub. 07, 2010 12:50 pm | |
| Paylaşım İçin Saol Devamını Beklerim!! | |
| | | Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Geri: Healer Ve Mage(Nuker) Yapılandırma Paz Şub. 07, 2010 2:39 pm | |
| Bişe değilll )) | |
| | | Limoni Üye
Mesaj Sayısı : 392 Rep Gücü : 15034 Kayıt tarihi : 20/01/10 Nerden : LimonluSodam
| Konu: Geri: Healer Ve Mage(Nuker) Yapılandırma Salı Şub. 09, 2010 2:49 pm | |
| Paylaşım için Teşekkürler... | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: Healer Ve Mage(Nuker) Yapılandırma C.tesi Haz. 05, 2010 4:55 pm | |
| | |
| | | | Healer Ve Mage(Nuker) Yapılandırma | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|