armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| BABOYA MEKTUP | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
orhanbaba95 Üye
Mesaj Sayısı : 135 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 17/01/10 Nerden : sarıyerden ulan
| Konu: BABOYA MEKTUP Ptsi Ocak 18, 2010 5:09 pm | |
| Babo nasısan, eyimisen? Gene Fatihayı gaptın, keyfin yerinde. Oraları bilmem amma... Buraları bura olmaktan çıkmış.
Mezarıydan galksan, gafayı yersen. Öldürüye sevinirsen...
Sıra geceleri bitti artık. Şindi Bitliste beş minare de yok. Hasangalasında caketim de galmamış. Hem Urfa dağlarında ceylanlar da gezmiy. Herkes: şak-şuka, şaka da - şuka söylüy...
Ne mırranın, ne de gayfenin dadı galdı, Gayfenin nestlisi çıkmış, südü de içinde. Gaçak çay da hepden gaçak olmuş, Sallama içiyler...
Ahhh.. şu gavur icadı televizyon yokmu? Tam üç tene eve aldım,gene de acans dinliyemiyem. Gumasının yüzünden gocasından ayrılan böyük gız, Yaseminin penceresinden bakmazsa göremiymiş. Öbür oğlan Gurtlar Vadisi. Hele o güççüğü yokmu ? Sen görmedin. Saçını hep Amerikan kesdiren, Gözü, gulağı oynuy namıssızın. Acun Firarda diy, başka bişey demiy Turizm dersine eyi geliymiş. Valla yalan, Mahsadı çıbıldak garılara baha...
Torunun şehmuzla iftihar etmelisen, Aletirik Mehendisi çıktı. İş bulamadı, galdırım mehendisiyem diy. Galdırım da yok ya, çamırlarda debeleniy, duruy...
Babo bi de telefon çıkmış, minnacık. Şalvarın cebine on tene siğar. Tele-fon amba teli, meli yok. Eyi bişey de çok yalan söylüy. Ben Siloyu tarlada görüyem, Aradığın gişiye ulaşılmıy diy. Ancaaa foturaf çekiy...
Bu cümma rühuya hatim indirecektik; Mevlüt Hoca nazlanıy, boğazı ağrıymış. Yoh gendini üçaylara hazırlıymış... Eve iki tene CD göndermiş, Bunuyla gıyrık hatim iner demiş. Eh.. Sen de bunuyla idare edersiy. Dünya işleri bitmiy. Şindi bana müsade; Aşağı kepir tarlaya gidiyim. Golf oynuyacağım da... | |
| | | Admin Admin
Mesaj Sayısı : 489 Rep Gücü : 1566 Kayıt tarihi : 16/01/10 Nerden : Limonlu soda şişesinin içinden.
| | | | FireInTheHulk Üye
Mesaj Sayısı : 336 Rep Gücü : 9 Kayıt tarihi : 04/02/10 Nerden : Evden
| Konu: Geri: BABOYA MEKTUP Cuma Şub. 05, 2010 2:39 pm | |
| Paylaşım İçin Teşekkürler!!! | |
| | | Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Geri: BABOYA MEKTUP Cuma Şub. 05, 2010 10:57 pm | |
| | |
| | | pokekaan Üye
Mesaj Sayısı : 414 Rep Gücü : 10 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : İstanbulda Bi Yer
| Konu: Geri: BABOYA MEKTUP C.tesi Şub. 06, 2010 11:58 am | |
| | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: BABOYA MEKTUP C.tesi Haz. 05, 2010 4:58 pm | |
| | |
| | | | BABOYA MEKTUP | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |