armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| GÖÇMEN KUŞLARIN ARALARINDAKİ DİYALOGLAR | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
orhanbaba95 Üye
Mesaj Sayısı : 135 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 17/01/10 Nerden : sarıyerden ulan
| Konu: GÖÇMEN KUŞLARIN ARALARINDAKİ DİYALOGLAR Ptsi Ocak 18, 2010 5:07 pm | |
| Abi biz şimdi V şeklinde uçuyoruz ya, bu kanatlarımızın yarattığı hava boşluğu sayesinde daha hızlı gidiyoruz. Bu sinerji olayı anlıyor musun? - Ohooo be güzelim. İyice sardın geyiğe ha!! Afrika'ya kadar işimiz var seninle anlaşıldı.
- Ahh ah ne vardı bi leyleğe varacak. Evlendik evleneli bi yerde oturamadık. Bu genç yaşta senin yüzünden göçüp gittim valla... - Sus be Neriman!!Bugüne bugün V'nin başı olmuş bi adamın karısısın. Yılda iki kere de dünya seyahatine çıkıyoruz işte daha ne istiyorsun?'
- Abi şimdi ne yapıcam ben ya? Sıra geldi geçtik öne, olduk V'nin başı. Derslerde uyur musun al işte! Ne taraftaydı bu Afrika şimdi?
- Çökün çökün ilerde çevirme var. - Abi anladık reenkarnasyon geçirdin, bir önceki hayatında minibüs şoförüydün de artık leyleksin. Alışsan artık diyorum...
- Ne oldu sana ne oldu böyle? Nerde o eski taş fırın leyleği, bir anda oldun light leylek... - Ne mırıldanıp duruyorsun kendi kendine Namık? Ne var karını sırtında taşıyorsan?! Şurada ne kaldı Afrika'ya. Dırdırlanma oyarım o gözlerini valla.
- W şeklinde uçmakta nereden çıktı şimdi? Bırakın özentiliği aslınıza dönün.
- Komedi Dükkanı'nın bu haftaki bölümünü de seyredip öyle göçseydik Şekip! - Saçmalama Nurten. Yaza dönünce tekrarını verirler nasılsa o zaman izlersin.
- Uçakla gitseydik ne olurdu sanki be abi? - Kanadının körü olurdu. Bu kadar kişiyiz, uçak kaç paraya gelir senin haberin var mı? O zaman tam göçeriz işte...
- Kapayın şu cep telefonunu... Uçuş süresince yasak kardeşim... Kaç kere söylicez...
- Abi ne olur bir kerede ben öne geçeyim. - hadi sen de. Geçen sefer bi hata ettik seni öne geçirdik, uyuya kaldın. Senin yüzünden az daha kutuplara gidiyorduk. En arkaya hadee...
- Biraz alçaktan gidemez miyiz?! Başım dönüyor da... - Olur, hatta istersen yürüyerek göçelim. Çok bozuldu gençlik çook... Biz böyle miydik be hey gidi hey...
- Ooops leyleği havada gördüm ya, olay bitmiştir, bu sene kesin çok gezicem... - Bu gerzeği atın dışarı...
- Ya abi, keşke okuldayken Türkçe derslerine daha çok takılsaydım. V nasıl bi şeydi? Hangi harften sonra geliyordu acaba?
Abi hiç olmazsa ligin ilk yarısı bitseydi de öyle göçseydik. - Saçmalamaaaa.. Uçmana bak... - Bari göçerken Şükrü Saraçoğlu'nun üstünden geçemez miyiz? Kanaryamın Malatya'yla maçı var, skor kaç kaç çok merak ediyorum.
- Aaa bu da nesi? Kuş desem değil, Uçak hiç değil... Süpermen olmasın sakın... - Yettim arkadaşlar binlerce kilometre uçmaktan yorulmuşsunuzdur siz şimdi. Atlayın bakalım sırtıma... - Yaşasın... Süper kahramanımız... Göç-meeeeen. | |
| | | FireInTheHulk Üye
Mesaj Sayısı : 336 Rep Gücü : 9 Kayıt tarihi : 04/02/10 Nerden : Evden
| Konu: Geri: GÖÇMEN KUŞLARIN ARALARINDAKİ DİYALOGLAR Cuma Şub. 05, 2010 2:39 pm | |
| Paylaşım İçin Teşekkürler!!! | |
| | | Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Geri: GÖÇMEN KUŞLARIN ARALARINDAKİ DİYALOGLAR Cuma Şub. 05, 2010 10:57 pm | |
| | |
| | | pokekaan Üye
Mesaj Sayısı : 414 Rep Gücü : 10 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : İstanbulda Bi Yer
| Konu: Geri: GÖÇMEN KUŞLARIN ARALARINDAKİ DİYALOGLAR C.tesi Şub. 06, 2010 11:59 am | |
| | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: GÖÇMEN KUŞLARIN ARALARINDAKİ DİYALOGLAR C.tesi Haz. 05, 2010 4:57 pm | |
| | |
| | | | GÖÇMEN KUŞLARIN ARALARINDAKİ DİYALOGLAR | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|