armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Bard/ Ceric Yapılandırması | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Bard/ Ceric Yapılandırması Paz Şub. 07, 2010 12:31 am | |
| Oncelikle Ne Giymeliyim Sorusuna Cevap 2 Şekildedir. 1- Seçenek Light Armor; Bunu Giyersek Karakterımızın Ustune Kasmakta Sorun Yaşamayız .. Yan Mastery Miz de Cleric Oldugu Icın 2-Eyer Usttekını Sevmedım ROBE Takılmak İstiyorum Dersenız Bu Robe'nin Kervan Lar Da Ve Pvp Lerde İşe Yaradıgını Hissediceksiniz.. Seçim Sizin !
Bard'ın Birkaç Özelliği;
- Weapon olarak Bard taktığınızda buildiniz ne olursa olsun MP'niz %50 artar. - Bard son derece seri ve güçlüdür ama Physical Defance oranı oldukça zayıftır. - Guard Tambour, Mana Tambour ve Hit March ile tüm dance skilleri açık durumdayden MP'nizden sürekli olarak az bir miktar azalır. - Atakları Wizard, Warlock ve Cleric'ten daha hızlıdır. - Holding/Patter Clamor sayesinde Bind status yapabilirler. - Mana Cycle, Mana Orbit ve passive buff olan Music Life sayesinde büyük oranda MP derdinden kurtulur, MP potion tasarrufu sağlar(Cycle ve Orbit'i iyi kullanmalısınız.) - Booming Chord ve Booming Wave skillerini kullanmak için bir playere veya moba saldırma gereği yoktur. Şehir içleri hariç heryerde, istediğiniz zaman bir kimseye saldırmadan kullanabilirsiniz. - Guard Tambour ve Mana Tambour skilleri player veya mob size saldırdığında bir süre sonra bitebilir. Ne zaman biteceği belli olmaz. Buna karşı dikkatli olun. Tambour'lar hayat kurtarabilir. Hit/Clout March için de geçerli olabilir, sonuçta onlar da bir tür Tambour skili ama tam bilmiyorum. - Bard'daki Temptation veya Curious Temtation skillerini kullandığınız mob'da Confusion statusu oluşur. Siz moba bu statusu yaptıktan sonra saldırırsanız Bind statusundaki gibi bozulmaz. Yani saldırsanız bile mobda kalmaya devam eder, bozulmaz. Ama belli bir süresi vardır. O süre bitince kaybolur. - Tuning Sound ve Tuning Noise skilleri sayesinde kullandığınız player/mobdan belli bir miktar MP emebilirsiniz ve ona sabit bir hasar verirsiniz.(Hasar verirken defans önemsenmez.) Bard Skil Mastery Açılması Gereken Skiller ;Kırmızı=Açılması GerekenMavi=Açılabilir Fakat Kişiye Göre[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bard Mastery lwl=100 İçin Resim e Göre Gereken SP Miktari - 309227Cleric Mastery De Açılması Gerekenler ;Kırmızı=Açılması GerekenMavi=Açılabilir Fakat Kişiye Göre[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Cleric Mastery Lwl=100 İçin Gereken Sp Miktarı=258243 | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: Bard/ Ceric Yapılandırması C.tesi Haz. 05, 2010 4:56 pm | |
| | |
| | | Limoni Üye
Mesaj Sayısı : 392 Rep Gücü : 15034 Kayıt tarihi : 20/01/10 Nerden : LimonluSodam
| Konu: Geri: Bard/ Ceric Yapılandırması Ptsi Haz. 07, 2010 12:52 pm | |
| Teşekkürler.. çok hızlı kasan bi builddir. | |
| | | | Bard/ Ceric Yapılandırması | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|