armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Genclere Jest | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Genclere Jest Cuma Şub. 05, 2010 11:57 pm | |
| Ibrahim Üzülmez, İbrahimToraman, Rüştü, Yusuf ve Nobre, tuttur.com Cup`taki 25 bin dolarlık ödülünün gençlere verilmesini istedi.
Yönetim anlamında Beşiktaşlı duruşunun tartışıldığı şu günlerde Siyah-Beyazlı takımın kaptanları öyle bir davranışta bulundu ki herkese örnek olacak ve ayakta alkışlanacak türdendi.
İşte kaptanların büyük jestinin hikayesi... Beşiktaş takımı Antalya kampında Saran Media ile tuttur.com�un düzenlediği futbol turnuvasına katılmıştı. Siyah- Beyazlılar Vitesse�yi geçip finale kalmıştı. Finalde Hamburg�a penaltılar sonunda mağlup olan Kartal ikincilik ödülü olarak 25 bin doları kasasına koymuştu.
DENİZLİ DE ONAYLADI
Kaptanlar kaptan İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Rüştü, Yusuf ve Nobre gibi tecrübeli isimler kendi aralarında konuşup primin genç oyuncular Necip ve Rıdvan Şimşek�e verilmesini istediler. Konuyu arkadaşlarına açtılar ve destek buldular. Daha önce de personel ve altyapıdaki oyunculara yardımlarda bulunan İbrahim Üzülmez�in arkadaşlarına, �Necip ile Rıdvan�a hepimiz her konuda destek olmalıyız. Onların aldıkları paralar belli. Turnuva�dan gelecek 25 bin doları Rıdvan ile Necip paylaşsın� dedi. Takımdan onay çıktı ve konu teknik direktör Mustafa Denizli�ye iletildi. Tecrübeli teknik adam da teklife �Evet� dedi. | |
| | | FireInTheHulk Üye
Mesaj Sayısı : 336 Rep Gücü : 9 Kayıt tarihi : 04/02/10 Nerden : Evden
| Konu: Geri: Genclere Jest C.tesi Şub. 06, 2010 8:01 am | |
| | |
| | | pokekaan Üye
Mesaj Sayısı : 414 Rep Gücü : 10 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : İstanbulda Bi Yer
| Konu: Geri: Genclere Jest C.tesi Şub. 06, 2010 12:11 pm | |
| | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: Genclere Jest Ptsi Haz. 07, 2010 11:37 am | |
| | |
| | | | Genclere Jest | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|