armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Aman dikkat! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Aman dikkat! Cuma Şub. 05, 2010 11:52 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hollandalı çalıştırıcı, "Denizli'yi kimse hafife almasın. Puan kaybetme lüksümüz yok" dedi HEDEFİMİZ BÜYÜKTeknik direktör Frank Rijkaard, Denizli maçına büyük önem veriyor. Ligde liderliğe göz koyan Hollandalı teknik adam, dünkü antrenman öncesi oyuncularıyla özel bir toplantı yaparak, rakibi kesinlikle hafife almamalarını istedi. Denizli'nin sahasında kazanmak isteyeceğini belirten Rijkaard, "Güçlü bir kadromuz var ve hedeflerimiz büyük. Puan kaybetme lüksümüz yok" dedi. BİR GALİBİYETİ VAROyuncularına 90 dakika boyunca mücadele etmelerini öğütleyen Rijkaard sözlerini şöyle sürdürdü: "Herkes koşmalı ve elinden geldiği kadar savunmaya yardımcı olmalı. Zorlu bir döneme giriyoruz ve ancak sahadan bu şekilde galibiyetle ayrılabiliriz." Ligde 18 hafta sonunda 1 galibiyet, 4 beraberliği bulunan Denizli 12 maçtır galip gelemiyor. | |
| | | pokekaan Üye
Mesaj Sayısı : 414 Rep Gücü : 10 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : İstanbulda Bi Yer
| Konu: Geri: Aman dikkat! C.tesi Şub. 06, 2010 12:04 pm | |
| | |
| | | Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Geri: Aman dikkat! Paz Şub. 07, 2010 2:34 am | |
| | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: Aman dikkat! Ptsi Haz. 07, 2010 11:47 am | |
| | |
| | | Limoni Üye
Mesaj Sayısı : 392 Rep Gücü : 15034 Kayıt tarihi : 20/01/10 Nerden : LimonluSodam
| Konu: Geri: Aman dikkat! Çarş. Haz. 09, 2010 3:20 pm | |
| | |
| | | | Aman dikkat! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|