armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Samba yapacaklar | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Samba yapacaklar Cuma Şub. 05, 2010 11:51 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bugün ilk 11'de forma giyecek olan Jo Alves, Elano ile taraftarlara özel bir şov hazırladı Cimbom'un yeni transferi Jo Alves, Nonda'nın gidişiyle birlikte formayı kaptı. Gaziantep maçında 28 ve Ankaragücü karşılaşmasında 19 dakika forma giyen Jo bugün ilk 11'de görev yapacak. Sahada tek forvet olarak görev yapacak olan yıldız, Denizli karşısında golle tanışmayı hedefliyor. Bunun için özel bir hazırlık da yapan Jo, gol atması halinde vatandaşı Elano birlikte sahada dans edecek ve diğer oyuncular da onlara eşlik edecek. Gittiği her yerde büyük ilgi gördüğünü ve bundan çok memnun kaldığını ifade eden Jo, atacağı ilk golü taraftarlara armağan edeceğini söyledi. | |
| | | pokekaan Üye
Mesaj Sayısı : 414 Rep Gücü : 10 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : İstanbulda Bi Yer
| Konu: Geri: Samba yapacaklar C.tesi Şub. 06, 2010 12:04 pm | |
| | |
| | | Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Geri: Samba yapacaklar Paz Şub. 07, 2010 2:34 am | |
| | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: Samba yapacaklar Ptsi Haz. 07, 2010 11:47 am | |
| | |
| | | Limoni Üye
Mesaj Sayısı : 392 Rep Gücü : 15034 Kayıt tarihi : 20/01/10 Nerden : LimonluSodam
| Konu: Geri: Samba yapacaklar Çarş. Haz. 09, 2010 3:20 pm | |
| | |
| | | | Samba yapacaklar | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|