armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Champs Mt2 12Şubatta Wps | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Champs Mt2 12Şubatta Wps Cuma Şub. 05, 2010 10:42 pm | |
|
5 Şubat Cumartesi Saat; 23:10 Günceldir.
Destek Sitesi: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
VPS Geçiş Tarihi Kalan Gün Sayısı : 7
Tanıtım Video'su için Tıklayın[/CENTER]
Server Özellikleri ; Selam arkadaşlar geçen açmıştım konuyu ama özellikleri yazmadım ağlara gelen herkes soruyodu özellikleri tek tek yazacağıma burdan yazayim herkes ona göre gelsin istedim...
1- Para kasmak cok kolay köpeklerden 50-100 k düsüyor..
2- Item yükseltmek ve exp kasmak zor..
3- Demirci item yakiyor NPC'lerde +9 item yok büyülü metal yok.. + basma itemleri 'Yardımcı Nesneler' diye bi NPC de..
4- Market görevini yaptiktan sonra 31 lwl oluyosunuz ve Asker At alıyosunuz.
5- Anlayacağınız oyunu bilenlerin oynayabileceği bi pvp hazirladik.. Kimseye item yang level yardımı yapmıyoruz..
6- 12 subatta Dedicated Servere gecicez yani bunu BETA olarak örneklersek 12 subatta tam sürüme gecicez =)
7- Burda kasmış olduğunuz 1 gram expi itemleri vs.. bile aynen sorunsuzca dedicated servere geçiricez..
8- Gerçek paraya item yang vs satılmayacak! Yok sunucu kirasıymış yok bilmemneymiş =)
9- Genelde sohbet ederiz yeri gelir dertlesiriz ama küfüre asla taviz vermeyiz.. Burnu büyüklerden değiliz görmüş geçirmişiz
10- Özelliklerimiz özetle bunlar arkadaşlar zor bi pvp istiosanız sunucuya sorunsuz giriş yapmak istiosanız istediğiniz saatte Buyrun gelin...
Kurucudan ;
Bilindiği üzere Private denince özellikle hamachi dendiğinde insan bi duraksıyor
EN BÜYÜK ÇEKİNCELERMIZDEN EN ÖNEMLİLERİ;
Server kalıcı olacak mı? Herzaman girebilecekmiyim? Sürekli açık olacak mı? Kesin arkadaslarina torpil geçerler bunlar.. Hamachi Ağına kaç kişi girebiliyor ki kesin boş yer bulamayız LAG olur mu? Oyundan zırt pırt atar mı?
ISTE CEVAPLAR;
Server kalıcı olacak aldığınız hiçbir üyelik server de ne sorun olursa olsun SİLİNMEYECEK. Benim makinem 7/24 açık günde sadece 1 saat kapaticam geri kalan 23 saat oyuna girebilirsiniz. Server de yetkili sadece 4 kişi olacak ve hepsi de ailem.. HAK yenmez! Kuracağımız Ağlar günlük olarak güncellenecektir kesinlikle sorun olmaz.. Oyuna 2GB ram ayirdim.. 8megabit SINIRSIZ net ve çift çekirdek PC.. Ne LAG olur Ne oyundan atar
Çok sevdiğimiz bir Gm'den ;
Vps tarihimiz belli olmustur .. 20 subat =) yani bu ne demek hamachiden kurtuluyoruz ve deciated sw a gecis yapmakla beraber sw nin kalıcı oldugunu kanıtlıyoruz =) birde bikac konuya acıklık getirmek istiyorum herkesin agzında olan oyuna girdigi gibi soyledigi sey sw cok zor ... sw neden zor =) sw zor evet kolay dedigimizi hatırlamıyorum zaten cogu tr muptelası asıl m2 yi oynamıyamadıkları icin pvp sw leri tercih ediyolar ama zoru seven zevk alır .. sw de herkes 99 lwl full +9 item full p skiller olsa herkes birbirine tek atabilecek gucu olsa oyunun ne zevki kalırdı ki .. biz sizin tr deki gibi birlik beraberlik savaslar kule kat grupları kasma zevkini buradada alabilmeniz icin boyle bi sw yaratmaya calısıyoruz . sizin yaptıklarınız yorumlar ise turk milletinin her yerde oldugu gibi buradada kolay a kactıgını gosteriyosunuz .. bu sw bizim sw miz oyunun tadını cıkarmak istiyenlerin sw sidir =) gelen herkese kapımız acıktır .. neyse cok konustum herkese iyi eglenceler .. Hamachi Ağları ;Ağ Adı : KEYKUBAT Yeni AğŞifre:123 Ağ Adı : HASANKEYF Yeni AğŞifre:123 Ağ Adı : AFİYET Şifre:123 Ağ Adı :AKMINA Şifre:123 Ağ Adı :KADIKOY Şifre:123 Ağ Adı :KINIK Şifre:123 Ağ Adı :NEPTÜN Şifre:123 Ağ Adı :TAKSIM Şifre:123 Ağ Adı :PIGLETCHAMPS Şifre:123 Ağ Adı :SELÇUKLU Şifre:123 Ağ Adı :HÜRREMSULTAN Şifre:123 Ağ Adı :ALTINBOYNUZ Şifre:123 Keyifli Oyunlar Dileriz... Üyelik ; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Mc.txt Yazılıcak Ip ; 5.248.1.48Eğer Hiç Pvp Dosyaları Yüklemediyseniz MC.SETİ ;
DİP NOT : MC si 5.84.52.34 olanlar yani daha önce PigLet üzerinden girenler ve oynayanlar artık yukarıdaki IPten girecekler.Karakterleriniz ve expleriniz itemleriniz olduğu gibi duruyor ve sorunsuzca yeni sistemimize geçirmeyi başardık... [URL="http://www.turkmmo.com/"]turkmmo[/URL] | |
| | | FireInTheHulk Üye
Mesaj Sayısı : 336 Rep Gücü : 9 Kayıt tarihi : 04/02/10 Nerden : Evden
| Konu: Geri: Champs Mt2 12Şubatta Wps Cuma Şub. 05, 2010 10:56 pm | |
| | |
| | | IceCream Üye
Mesaj Sayısı : 192 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 06/02/10 Nerden : Bursa
| Konu: Geri: Champs Mt2 12Şubatta Wps C.tesi Şub. 06, 2010 8:18 pm | |
| Paylaşım İçin Teşekkürler!!! | |
| | | IceCream Üye
Mesaj Sayısı : 192 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 06/02/10 Nerden : Bursa
| Konu: Geri: Champs Mt2 12Şubatta Wps C.tesi Şub. 06, 2010 8:21 pm | |
| Paylaşım İçin Teşekkürler!!! | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: Champs Mt2 12Şubatta Wps C.tesi Haz. 05, 2010 3:07 pm | |
| Paylaşım için teşekürler... COK HAMACHİLİ SW WAR FORUMDA GEREKSİZ..ÖMÜRLERİ AZ.. İYİ FORUMLAR FORUMEXPERT | |
| | | | Champs Mt2 12Şubatta Wps | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|