armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Böyle mi olacaktı! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
DecP0r1ve Üye
| Konu: Böyle mi olacaktı! Cuma Şub. 05, 2010 8:46 pm | |
| Büyük umutlarla transfer edilen bir başka yıldız daha sakatlandı. Aslan'da korkulan oldu, Jo'nun en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. 4 aylığına kiralanan Sambacı'dan gelen haber şok etkisi yaratırken, Baros ve Nonda'nın da yokluğunda takım santrforsuz kaldı. Ara transferde Manchester City’den büyük umutlarla kiralanan Jo Alves, daha bir maçta 90 dakika oynayamadan sakatlandı. Denizlispor maçında aldığı darbeyle 36. dakikada sahayı terk etmek zorunda kalan Brezilyalı golcünün, dün yapılan kontroller sonucu sol ayak bileğindeki sakatlığın ciddi olduğu ve tedavisinin en az 3 hafta süreceği açıklandı. Bu da 4 aylığına kiralanan Jo’nun en az 1 ay formasından uzak kalacağı anlamına geliyor. Henüz uyum sürecini dahi atlatamadan takımdan ayrı kalan Sambacı’dan gelen haber, kulüpte tam anlamıyla şok etkisi yarattı. Sarı-Kırmızılı ekipteki bir diğer golcü Milan Baros’un da 20 günden önce takımla çalışamayacak olması ve yabancı kontenjanına takılan Nonda ile yolların ayrılması, Aslan’ı çok kritik bir süreçte santrforsuz bıraktı.
7 maçta golcü yok Galatasaray’ın 1 aylık süreçte oynayacağı maçlar ise şöyle: Kayserispor (lig, deplasman), Antalyaspor (kupa), Ankaraspor (bay), Atletico Madrid (Avrupa Ligi, deplasman), Beşiktaş (deplasman), Atletico Madrid (Avrupa Ligi), Kasımpaşaspor. Jo, normal şartlar altında Atletico Madrid karşısında forma giyemeyecekti, Ankaraspor maçında ise Aslan hükmen galip sayılacak.
Florya yine hastane gibi Jo Alves ve Milan Baros dışında da Galatasaray’da birçok sakat oyuncu var. Caner Erkin ile Ufuk Ceylan, Antalya maçında sakatlanıp tedavi altına alınırken, Hakan Balta, Mehmet Topal, Sabri Sarıoğlu ve Kewell’ın da bir süre takımdan ayrı kalacağı belirtildi. | |
| | | Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Geri: Böyle mi olacaktı! Cuma Şub. 05, 2010 11:11 pm | |
| | |
| | | pokekaan Üye
Mesaj Sayısı : 414 Rep Gücü : 10 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : İstanbulda Bi Yer
| Konu: Geri: Böyle mi olacaktı! C.tesi Şub. 06, 2010 12:08 pm | |
| | |
| | | Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Geri: Böyle mi olacaktı! Paz Şub. 07, 2010 2:32 am | |
| | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: Böyle mi olacaktı! Ptsi Haz. 07, 2010 11:43 am | |
| | |
| | | | Böyle mi olacaktı! | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|