armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Denizli taburcu oldu! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
DecP0r1ve Üye
| Konu: Denizli taburcu oldu! Cuma Şub. 05, 2010 8:39 pm | |
| Denizli, 1 Şubat Pazartesi günü böbrek damarlarında yaşadığı problem nedeniyle İstanbul'da ameliyat edilmişti. Tecrübeli teknik direktörün ana damarında genişleme sorunu olduğu belirtilmiş ve tedavisinin 1 hafta sürebileceği açıklanmıştı. Denizli, yapılan son kontrolleri sonrası tedavi gördüğü hastaneden bugün taburcu oldu
Tecrübeli teknik adam, hastane çıkışı yaptığı kısa açıklamada, sağlık durumunun iyi olduğunu ve ameliyatının başarılı geçtiğini ifade ederek, şunları söyledi:
"Ameliyatım iyi geçti. Sağlık durumum şu anda iyi. Hastanede bir süre dinlendim, birkaç gün de evde dinleneceğim. Futbolcularımdan ve takımdan bir süre daha ayrı kalacağım. Bu akşam Gençlerbirliği maçını televizyondan takip edeceğim. | |
| | | Admin Admin
Mesaj Sayısı : 489 Rep Gücü : 1566 Kayıt tarihi : 16/01/10 Nerden : Limonlu soda şişesinin içinden.
| Konu: Geri: Denizli taburcu oldu! Cuma Şub. 05, 2010 8:42 pm | |
| geçmiş olsun .... paylaşım için sqL
| |
| | | FireInTheHulk Üye
Mesaj Sayısı : 336 Rep Gücü : 9 Kayıt tarihi : 04/02/10 Nerden : Evden
| Konu: Geri: Denizli taburcu oldu! C.tesi Şub. 06, 2010 8:01 am | |
| | |
| | | pokekaan Üye
Mesaj Sayısı : 414 Rep Gücü : 10 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : İstanbulda Bi Yer
| Konu: Geri: Denizli taburcu oldu! C.tesi Şub. 06, 2010 12:09 pm | |
| | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: Denizli taburcu oldu! Ptsi Haz. 07, 2010 11:39 am | |
| | |
| | | | Denizli taburcu oldu! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |