armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Islam Irkı Geniş Çaplı Araştırma (Skiller Dahil!)+Alıntı Değil+Ekleme | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Islam Irkı Geniş Çaplı Araştırma (Skiller Dahil!)+Alıntı Değil+Ekleme Cuma Şub. 05, 2010 5:53 pm | |
| ilkroad Arap Irkı Tanıtım
İslami karakterler çin karakterlerinde olduğu gibi büyü kullanabilecekler , yani elementler yada kendi doğal büyüleri . İslam karakterlerin silahları ; balta , kılıç , katar ve özel elementler olarak dört gruba ayrılacak.Silkroad Arap Irkı Şehirleri Arap ırkının gelmesiyle beraber iki yeni şehirde gelecek , bunların adları Tahran ve Babel zidan kulesi olacak .Tahran Şehiri : Dağlarla çevrili bir plato üzerine kurulmuş kent. İlk bakışta size sıradan gibi gelebilir ama bu şehir banditlerin gizli saklanma yeridir.Babel Zindan Kulesi : Muazzam bir kule eski insanlara nispet olsun diye Tanrı tarafından yaptırılmıştır.Tanrının insanlara verdiği cezadan dolayı Tapınak yıkılmıştır . İnsanlar aslında bu kuleyi terketmek zorunda ama onlar kuleyi tekrardan inşa etmeye çalışıyorlar.Arap Irkıyla Gelecek Flame Mountain Bölgesindeki CanavarlarDragonfly GhostSeopwooin (Yanan Bir Zombi)Butterfly GhostYeomwooin (Yanan Bir Zombi)Flame MonkeyPokwooin (Gun Powder'a benziyor.)Seopwon (Bir başka yanan maymun .)Yuha saohjeong (Water Demon gibi olacak.)Yomangnachal (Yanan Nachal)Volcanic Mujigi (Yanan Mujigi)Nachalseonnyeo (Hatun canavar)Goeanhwasanma (Red flame ghost)Cheonbong jeopalgye (Domuz hayaleti)Horyeokdaeoh Monkey GhostHwayeomchung lions Monkey Ghost Junior (Küçük maymun hayaleti)0 shares cheolseon DaeryeokwoomawangSilkroad Arap Irkı'yla Diğer GeleceklerHayalet Maymun Scrooll'uWater Demon Scroll'uHayalet Domuz Scrooll'uMysterious Warp Monk Kaman (Ne olduğunu bilmiyorum sormayın çeviremedimde)Crimson kutsuÖfke kutusuHongyeom kutusuZafer kutusuSummon Scrool lar Dagger Guard (Islam/Defansı): Bu scrooll kalelere İslam'în hançer muhafızlarını toplamak için kullanılır , kritik noktaları savunur devriye gezmez. (Maximum allocation: En Büyük = 30; En Küçük = 15) Chakram Guard (Islam/Defansı): Bu scrool sadece İsmal'ın korumaları olduğu chakrams silahlarını toplamak için kullanabilir , kritik noktaları savunur devreyi gezmez. (Maximum allocation: En Büyük = 30; En Küçük = 15) Dagger Guard (Islam/Devriye): Bu scrooll kalelere İslam'în hançer muhafızlarını toplamak için kullanılır , kritik noktaları savunur devriye gezer. (Maximum allocation: En Büyük = 30; En Küçük = 15) Chakram Guard (Islam/Devriye): Bu scrool sadece İsmal'ın korumaları olduğu chakrams silahlarını toplamak için kullanabilir , kritik noktaları savunur devreyi gezer. (Maximum allocation: En Büyük = 30; En Küçük= 15) Skill ismi kısmındaki Persia İran demek ama hangi class ın skill i olduğunu anlamadım KATAR olabilir... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] EMEĞE SAYGIİT'S NOT Alıntı =) Çok Uğraştım Başka başka Resmi sitelerden buldum | |
| | | FireInTheHulk Üye
Mesaj Sayısı : 336 Rep Gücü : 9 Kayıt tarihi : 04/02/10 Nerden : Evden
| Konu: Geri: Islam Irkı Geniş Çaplı Araştırma (Skiller Dahil!)+Alıntı Değil+Ekleme Cuma Şub. 05, 2010 10:52 pm | |
| | |
| | | Jr.Die-* Admin
| Konu: Geri: Islam Irkı Geniş Çaplı Araştırma (Skiller Dahil!)+Alıntı Değil+Ekleme Cuma Şub. 05, 2010 11:19 pm | |
| | |
| | | pokekaan Üye
Mesaj Sayısı : 414 Rep Gücü : 10 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : İstanbulda Bi Yer
| Konu: Geri: Islam Irkı Geniş Çaplı Araştırma (Skiller Dahil!)+Alıntı Değil+Ekleme C.tesi Şub. 06, 2010 11:14 am | |
| | |
| | | IceCream Üye
Mesaj Sayısı : 192 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 06/02/10 Nerden : Bursa
| Konu: Geri: Islam Irkı Geniş Çaplı Araştırma (Skiller Dahil!)+Alıntı Değil+Ekleme C.tesi Şub. 06, 2010 8:36 pm | |
| Paylaşım İçin Teşekkürler!!! | |
| | | Jr.Die-* Admin
| Konu: Geri: Islam Irkı Geniş Çaplı Araştırma (Skiller Dahil!)+Alıntı Değil+Ekleme C.tesi Şub. 06, 2010 11:57 pm | |
| | |
| | | Limoni Üye
Mesaj Sayısı : 392 Rep Gücü : 15034 Kayıt tarihi : 20/01/10 Nerden : LimonluSodam
| Konu: Geri: Islam Irkı Geniş Çaplı Araştırma (Skiller Dahil!)+Alıntı Değil+Ekleme Ptsi Şub. 08, 2010 3:44 pm | |
| Bunun fake olduğu ortaya çıkmıştı ksro'ya bile gelmedi malesef [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | Islam Irkı Geniş Çaplı Araştırma (Skiller Dahil!)+Alıntı Değil+Ekleme | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|