armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Otomatik İlaç ( Auto Potion) Kullanımı | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Otomatik İlaç ( Auto Potion) Kullanımı Cuma Şub. 05, 2010 5:40 pm | |
| Klavyeden "I" tıklayıp Inventoyu açıyoruz. Daha sonra kullanmadığınız bölümü açıyorsunuz(F1,F 2, F3, F4 gibi) ben F2 yi kullanmadığım için orayı uygun görüyorum. F1 de skiller var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Boş olan yerlere HP ve MP ilaçlarını koyuyoruz(koyduğunuz kutunun sayına dikkat edin) Benim ki alttaki resimdeki gibi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gördüğünüz gibi ben HP yi 1'e MP yi ise 2'ye koydum. Ayarları buna göre yapacağız! Resimde "M" yazan yer ise mause'dan tekerleğe basıp ya da klavyeden "X"e basıp kullanıyorsunuz. Klavyeden "T" tıklayıp Auto potion recovery penceresini açıyoruz. Aşağıdaki gibidir. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Penceredeki gibi işaretleyiniz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bu yüzde ayarları kendinize göre ayarlayın. Mesela kendi levelimden yüksek yaratıklara saldırırken HP oranını yüksek tutarım. Şunu da belirteyim Int karaktere sahip arkadaşlar HP değerini yüksek tutmalarını tavsiye edilir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Not:HP ve MP ilaçlarının miktarından haberdar olun, eğer inventoyda bu ilaçlar kalmamışsa işiniz iş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kullandığınız yere de HP koyabilirsiniz. Lakin ben koymadım F1 dolu çünkü, skillerle doldurdum. Ve arada sırada inventoyuma bakarım ne kadar kalmış diye. | |
| | | FireInTheHulk Üye
Mesaj Sayısı : 336 Rep Gücü : 9 Kayıt tarihi : 04/02/10 Nerden : Evden
| Konu: Geri: Otomatik İlaç ( Auto Potion) Kullanımı Cuma Şub. 05, 2010 10:48 pm | |
| | |
| | | Jr.Die-* Admin
| Konu: Geri: Otomatik İlaç ( Auto Potion) Kullanımı Cuma Şub. 05, 2010 11:18 pm | |
| | |
| | | pokekaan Üye
Mesaj Sayısı : 414 Rep Gücü : 10 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : İstanbulda Bi Yer
| Konu: Geri: Otomatik İlaç ( Auto Potion) Kullanımı C.tesi Şub. 06, 2010 11:09 am | |
| | |
| | | reLax Üye
Mesaj Sayısı : 167 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 17/01/10 Nerden : Limonlu soda şişesinin içinden.
| Konu: Geri: Otomatik İlaç ( Auto Potion) Kullanımı C.tesi Şub. 06, 2010 12:45 pm | |
| | |
| | | IceCream Üye
Mesaj Sayısı : 192 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 06/02/10 Nerden : Bursa
| Konu: Geri: Otomatik İlaç ( Auto Potion) Kullanımı C.tesi Şub. 06, 2010 8:29 pm | |
| Paylaşım İçin Teşekkürler!!! | |
| | | Jr.Die-* Admin
| Konu: Geri: Otomatik İlaç ( Auto Potion) Kullanımı C.tesi Şub. 06, 2010 11:55 pm | |
| | |
| | | alperen Üye
| Konu: alamadım Paz Kas. 14, 2010 6:40 pm | |
| | |
| | | alperen Üye
| Konu: teşekkürler Paz Kas. 14, 2010 6:42 pm | |
| - Jr.Die-* demiş ki:
- Klavyeden "I" tıklayıp Inventoyu açıyoruz. Daha sonra kullanmadığınız
bölümü açıyorsunuz(F1,F 2, F3, F4 gibi) ben F2 yi kullanmadığım için orayı uygun görüyorum. F1 de skiller var[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Boş olan yerlere HP ve MP ilaçlarını koyuyoruz(koyduğunuz kutunun sayına dikkat edin) Benim ki alttaki resimdeki gibi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Gördüğünüz gibi ben HP yi 1'e MP yi ise 2'ye koydum. Ayarları buna göre yapacağız! Resimde "M" yazan yer ise mause'dan tekerleğe basıp ya da klavyeden "X"e basıp kullanıyorsunuz. Klavyeden "T" tıklayıp Auto potion recovery penceresini açıyoruz. Aşağıdaki gibidir. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Penceredeki gibi işaretleyiniz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bu yüzde ayarları kendinize göre ayarlayın. Mesela kendi levelimden yüksek yaratıklara saldırırken HP oranını yüksek tutarım. Şunu da belirteyim Int karaktere sahip arkadaşlar HP değerini yüksek tutmalarını tavsiye edilir[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Not:HP ve MP ilaçlarının miktarından haberdar olun, eğer inventoyda bu ilaçlar kalmamışsa işiniz iş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kullandığınız yere de HP koyabilirsiniz. Lakin ben koymadım F1 dolu çünkü, skillerle doldurdum. Ve arada sırada inventoyuma bakarım ne kadar kalmış diye. | |
| | | | Otomatik İlaç ( Auto Potion) Kullanımı | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|