armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Log // SetguiLd HataLarı ve Çinçe Exe // Turkçe Exe | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 489 Rep Gücü : 1566 Kayıt tarihi : 16/01/10 Nerden : Limonlu soda şişesinin içinden.
| Konu: Log // SetguiLd HataLarı ve Çinçe Exe // Turkçe Exe Çarş. Şub. 03, 2010 1:10 pm | |
| ÖNEMLİ DUYURU : Bir Çok Gerek Farklı Forum lar Gerek Turkmmo Forumunda Aynı Başlık Aynı Konu Olarak Birçok Kez [Ç]Alıntı Yaparak Almışlar Ve Hiçbirisi Bunu [ Alıntı'Dır ] Veya bunun gibi Birşey Yazmamışlardır. Sizden istediğim Onlara Yorum Veya +Rep Vereceğinize Bana Verinki Emeğe Saygısızlık Olmasın. AYRICA ! : Lütfen Yorumları Örnek : +++++++++ , uppppp Gibi Yorumlar Değil Teşekkür Ederim , Sağolasın Gibi Yorumlar Yazarsanız Sevineceğim ve Son Birşey BöyLe yorum Yapanların Hiçbiri benim Yan Hesap Larım Değildir. Turkmmo Kadrosuna Duyrulur. Sabit Olursa Sevinirim ..
Yeni oLanlar İçin Hamachi anLatımı Ve Oyuna Girmek İçin Gereken Dosyalar...
iLk Önce Dosyaları İndiriyoruz ;
LogMeİn Hamachi yi indirmek için TIKLA
Türkçe Mc Dosyaları indirmek için TIKLA
MegaUpload.com TIKLA NOT : DNS Ayarları YapıLmamış ise bu Siteye Girmez... RapidShare.com TIKLA EasyShare TIKLA NOT : DNS Ayarları YapıLmamış ise bu Siteye Girmez... NetLoad TIKLA MegaShare TIKLA 2shared TIKLA UploadBox TIKLA ifile.it TIKLA
Çince Mc Dosyaları indirmek için TIKLA
LOG Hatası çözümü indirmek için TIKLA ALternatif Linkler : Uploaded.to TIKLA RapidShare TIKLA
Gelelim anLatıma :
1- Hamachi yi indirdik.. 2- Köşede On/Off Düğmesi Gibi bir Simge Var. Ona Tıklıyoruz 3- İsim isticek Oraya İsmi Yaziyoruz. 4- Tamam Dedik Ve Girdik Şimdik Bir Ağa Girmek İçin Yukarıdaki Ağ a Tıklıyoruz 5- Mevcut bir Ağ Katıl Diyoruz. bir Yer Geliyor Ağ İsmi ve Parola Die. 6- Oraya Yaziyoruz Örnek: KARABUKMT2 Altınada 123 Yaziyoruz Genelde BöyLe Dir zaten. 7- Ağ Girdikten Sonra Ağ Kurucusunu BuLuyoruz. 8- Bulduk Ona Sağ tıklayıp Adresi Kopyala Diyoruz. 9- Sonra İndirdiğimiz Türkçe Mc Dosyalarını Metin2_turkey e Atiyoruz 10- Attıkdan Sonra mc.txt ye basıp Yapıştır Diyoruz Ve Çarpı işaretine basıp Kaydediyoruz. 11- Ardından MT2_Türkçe_Starter den Oyuna Giriyoruz. Bu Kadar... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
* Yardımcı olabildiysem NE MUTLU BANA [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Emeğe Saygı LÜTFEN..
Yapamayanlar: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Admin tarafından Paz Tem. 11, 2010 12:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
| | | FireInTheHulk Üye
Mesaj Sayısı : 336 Rep Gücü : 9 Kayıt tarihi : 04/02/10 Nerden : Evden
| Konu: Geri: Log // SetguiLd HataLarı ve Çinçe Exe // Turkçe Exe Cuma Şub. 05, 2010 11:06 am | |
| | |
| | | IceCream Üye
Mesaj Sayısı : 192 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 06/02/10 Nerden : Bursa
| Konu: Geri: Log // SetguiLd HataLarı ve Çinçe Exe // Turkçe Exe C.tesi Şub. 06, 2010 8:45 pm | |
| Paylaşım İçin Teşekkürler!!! | |
| | | burakyucekaya Üye
| Konu: Geri: Log // SetguiLd HataLarı ve Çinçe Exe // Turkçe Exe Perş. Mayıs 13, 2010 7:36 am | |
| eyw arkiler EN KALITELI SİTELERDE BILE BULAMADIM COK TŞKLER | |
| | | Admin Admin
Mesaj Sayısı : 489 Rep Gücü : 1566 Kayıt tarihi : 16/01/10 Nerden : Limonlu soda şişesinin içinden.
| Konu: Geri: Log // SetguiLd HataLarı ve Çinçe Exe // Turkçe Exe Perş. Mayıs 13, 2010 12:14 pm | |
| - Alıntı :
- eyw arkiler EN KALITELI SİTELERDE BILE BULAMADIM COK TŞKLER
Sende eyw.'da biz zaten en kalitelisiyiz | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: Log // SetguiLd HataLarı ve Çinçe Exe // Turkçe Exe C.tesi Haz. 05, 2010 4:04 pm | |
| Paylaşım için teşekkürler... İYİ FORUMLAR FORUMEXPERT | |
| | | ZaPuuK Üye
Mesaj Sayısı : 279 Rep Gücü : 34 Kayıt tarihi : 07/06/10 Nerden : AnK
| Konu: Geri: Log // SetguiLd HataLarı ve Çinçe Exe // Turkçe Exe Paz Haz. 13, 2010 11:13 am | |
| CoK SaoL işime Yaradı adminim | |
| | | | Log // SetguiLd HataLarı ve Çinçe Exe // Turkçe Exe | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|