armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Metin2 Hamachili Local Server Kurmak Video'Lu AnLaTım//GM Yapmak | |
|
+7metebaba456 ameless pokekaan Jr.Die-* FireInTheHulk xspax Admin 11 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 489 Rep Gücü : 1566 Kayıt tarihi : 16/01/10 Nerden : Limonlu soda şişesinin içinden.
| Konu: Metin2 Hamachili Local Server Kurmak Video'Lu AnLaTım//GM Yapmak Çarş. Şub. 03, 2010 12:20 pm | |
| Konunun ilk mesajı :Öncelikle şunu belirtelim konu Emre-28 den alıntıdır.. Emre-28 e teşekkürler
Alıntı: KONUNUN ALT BÖLÜMÜNDE HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ BULUNMAKTADIR.... Buyrun Başlayalım ... Linkler; 1.Kurmak İçin Gerekli Tüm Dosyalar Bunun İçinde...(Yenilendi..!)
Sürekli Güncellenen Server Files..
Rar Şifresi :" emre-28 " Rar İçinde'ki exe Şifresi :" mcncc.com " Not: Siteye Girdiğinizde "We are sorry, but all downloading slots for your country are busy." Yazarsa Link'in Kırık Olduğunu Düşünmeyin,1-2 Saat Sonra Tekrar Deneyin.Sunucunun Meşkul Olduğu Yazıyor. Rar'dan Çıkan Exe 'şifresi Yani Server Files Şifresi " mcncc.com " Tırnak İşaretleri Yok Sadece tırnak içindekiler. 2.Navicat ( Bu Gerekli Değil Ama Gm Yaparken Bunu Kullancaksınız. Download Now (21.79MB) Şimdi Üsteki 2 Dosyayı İndirdikten Sonra Allta Verdiğim Video'yu İndirin Ve İzliyerek Yapın...Video 128mb Ama %100 Yaparsınız.Navicat'ta Hata Alanlarda İndirip İzliyebilir...
Video'da;
- Hamachili
Server Kurmak
- Navicat'ta
mysq Hatası Çözümü
- Karakterinizi
GM Yapmak
- Portmap
Ayarı...
Video'yu TekDosya.com'dan İndirmek İçin Tıklayın... Rapidshare'den İndiremeenler ve Kardeşim Benim Kotam Sınırlı Diyenlere Buyrun Gameself.com'dan Video
Serverinizi Kurduğunuzda Sizin Serverinizde Benimki Gibi Olcak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ________________________________________________ ______________________________________________
Arkadaşlar Şimdi Kurarken Ve Kurduktan Sonra Aldığımız Bazı Hatalar ve Çözümleri __________________________________________________ ______________________________________________ Serveriniz İçin TR Yama Kod: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Enter Full Parthname Shell Or Return"ÇÖZÜMÜ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kod: Evet Hata Geldi "ENTER"e basıyoruz ve - "fsck" yazıyoruz (tırnak işareti yok) -Daha Sonra Yazılar Gelecek Hepsinde "Y" Tuşuna Basıyoruz -Bittikten Sonra Programı Kapatıp Tekrar Açıyoruz ve Daha Hata Vermiyor.. Locale_game.txt // Hong Kong Hatası Kod: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Admin tarafından Salı Nis. 27, 2010 1:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
FireInTheHulk Üye
Mesaj Sayısı : 336 Rep Gücü : 9 Kayıt tarihi : 04/02/10 Nerden : Evden
| Konu: Geri: Metin2 Hamachili Local Server Kurmak Video'Lu AnLaTım//GM Yapmak Cuma Şub. 05, 2010 2:57 pm | |
| Paylaşım İçin Teşekkürler!!! | |
| | | Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Geri: Metin2 Hamachili Local Server Kurmak Video'Lu AnLaTım//GM Yapmak Cuma Şub. 05, 2010 10:47 pm | |
| | |
| | | pokekaan Üye
Mesaj Sayısı : 414 Rep Gücü : 10 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : İstanbulda Bi Yer
| Konu: Geri: Metin2 Hamachili Local Server Kurmak Video'Lu AnLaTım//GM Yapmak Salı Şub. 16, 2010 4:28 pm | |
| abi benimde kota sorunum var teamviever den dosyaları yollayamazmısın? | |
| | | ameless Üye
| Konu: Geri: Metin2 Hamachili Local Server Kurmak Video'Lu AnLaTım//GM Yapmak C.tesi Mart 20, 2010 3:02 pm | |
| kardes register nasıl olacak millet sw ye | |
| | | metebaba456 Üye
| Konu: Geri: Metin2 Hamachili Local Server Kurmak Video'Lu AnLaTım//GM Yapmak Perş. Haz. 03, 2010 4:27 pm | |
| | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: Metin2 Hamachili Local Server Kurmak Video'Lu AnLaTım//GM Yapmak C.tesi Haz. 05, 2010 4:14 pm | |
| Paylaşım için teşekkürler... İYİ FORUMLAR FORUMEXPERT | |
| | | ZaPuuK Üye
Mesaj Sayısı : 279 Rep Gücü : 34 Kayıt tarihi : 07/06/10 Nerden : AnK
| Konu: Geri: Metin2 Hamachili Local Server Kurmak Video'Lu AnLaTım//GM Yapmak Ptsi Haz. 14, 2010 5:50 am | |
| Paylsim icin SaoL
Adminim =)
| |
| | | uslanmam43 Üye
| Konu: Geri: Metin2 Hamachili Local Server Kurmak Video'Lu AnLaTım//GM Yapmak Cuma Ara. 03, 2010 12:34 am | |
| HeLp..!''!!!!! | |
| | | Admin Admin
Mesaj Sayısı : 489 Rep Gücü : 1566 Kayıt tarihi : 16/01/10 Nerden : Limonlu soda şişesinin içinden.
| Konu: Geri: Metin2 Hamachili Local Server Kurmak Video'Lu AnLaTım//GM Yapmak Cuma Ara. 03, 2010 1:43 pm | |
| Sorunlarınızı & Sorularınızı Buraya Alalıım [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Site adresimiz değişti..
| |
| | | kameray67 Üye
| Konu: Geri: Metin2 Hamachili Local Server Kurmak Video'Lu AnLaTım//GM Yapmak Perş. Mart 03, 2011 3:38 pm | |
| kardeş bana kurup verirmisin nolur | |
| | | | Metin2 Hamachili Local Server Kurmak Video'Lu AnLaTım//GM Yapmak | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|