armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Jo Aslan gibi | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
orhanbaba95 Üye
Mesaj Sayısı : 135 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 17/01/10 Nerden : sarıyerden ulan
| Konu: Jo Aslan gibi Perş. Ocak 21, 2010 4:27 pm | |
| Galatasaray’da stoperden sonra golcü arayışlarına da nokta koyuluyor. Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, Futbol Şube Sorumlusu Murat Yalçındağ ile birlikte yürüttüğü temaslardan sonuç aldı, Jo Alves’in bonservisi için Manchester City ile el sıkıştı. Üstünel, önceki gün oynanan Manchester City-Manchester United maçını da, City’nin Arap başkanı Khaldoon Al Mubarak ile birlikte izlemişti. Everton’da kiralık olarak oynayan Brezilyalı golcüyle el sıkışan Sarı-Kırmızılılar, dün gece geç saatlerde bu kulüple de anlaşma sağladı. Jo’nun menaceriyle tekrar bir araya gelecek olan Üstünel-Yalçındağ ikilisi, sözleşme detaylarını belirledikten sonra Brezilyalı santrfora resmi imzayı attırmayı planlıyor.
Linderoth yolcu, Nonda sırada Jo ile resmi sözleşme imzalanır imzalanmaz, Linderoth’un alacakları ödenecek ve İsveçli oyuncuyla yollar ayrılacak. Ancak transfer bununla da sınırlı değil. Galatasaray Yönetimi’nin Nonda’yı da göndererek yabancı bir hücumcu daha almayı planladığı ortaya çıktı. Cim Bom’un ilk alternatifi Tottenham’da forma giyen Meksikalı Dos Santos. Rijkaard’ın da genç yıldızı çok istediği biliniyor. Bu arada bir not: Jo, Avrupa Ligi’nde forma giyemeyecek | |
| | | pokekaan Üye
Mesaj Sayısı : 414 Rep Gücü : 10 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : İstanbulda Bi Yer
| Konu: Geri: Jo Aslan gibi C.tesi Şub. 06, 2010 12:08 pm | |
| | |
| | | Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Geri: Jo Aslan gibi Paz Şub. 07, 2010 2:32 am | |
| | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: Jo Aslan gibi Ptsi Haz. 07, 2010 11:48 am | |
| | |
| | | Limoni Üye
Mesaj Sayısı : 392 Rep Gücü : 15034 Kayıt tarihi : 20/01/10 Nerden : LimonluSodam
| Konu: Geri: Jo Aslan gibi Çarş. Haz. 09, 2010 3:20 pm | |
| | |
| | | | Jo Aslan gibi | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|