armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| SENİ SEVİYORUM | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
orhanbaba95 Üye
Mesaj Sayısı : 135 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 17/01/10 Nerden : sarıyerden ulan
| Konu: SENİ SEVİYORUM Çarş. Ocak 20, 2010 8:54 am | |
| Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç. ee Sonra... "Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu, Ben Ne Diycem Peki? "Seni Seviyorum" : Güzel... Peki Başka Çeşidin Veya Şuben Var mı? "Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun. "Seni Seviyorum" : Olur, Sarayım mı Burda mı Seveceksin? "Seni Seviyorum" : iyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı? "Seni Seviyorum" : Net mi? Brüt mü? "Seni Seviyorum" : Ömrünü, Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana Canım. "Seni Seviyorum" : Elinden Başka Bir Halt Gelmez ki Zaten "Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi? "Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen. "Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün? "Seni Seviyorum" : Çok Hoş... Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var? "Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer. "Seni Seviyorum" : Anlaşıldı. Tamam... "Seni Seviyorum" : Ne güzel seninle beraber beni seven iki kişi olduk böylece "Seni Seviyorum" : Beni bu işlere karıştırma ne olur "Seni Seviyorum" : Bende senin beni sevişini seviyorum "Seni Seviyorum" : Bende seni seviyorum. Ee şimdi ne olacak "Seni Seviyorum" : Hayır izin vermiyorum! Bugün beni seven yarın kediyi köpeği de sever. Olmaz, ben ciddi biriyim "Seni Seviyorum" : Teşekkür ederim... Bu benim için büyük bir şeref... Sevgine layık olmaya çalışacağım. Büyüklerimi sevip küçüklerimi koruyacağım. "Seni Seviyorum" : Gücün bana mı yetiyor? Akranlarını sevsene! "Seni Seviyorum" : Bu neye cevap olacak, neyi çözecek peki? "Seni Seviyorum" : Sen aşmışsın, ben artık ne desem boş... "Seni Seviyorum" : Beni sevmek demek, beni görmek demek değildir. Bu fani vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat sevgin ilelebet payidar kalacaktır. "Seni Seviyorum" : O vakit ağaç dik Türkiye çöl olmasın, güler yüzün gül yanağın solmasın, ben öleyim sana bir şey olmasın. "Seni Seviyorum" : Utanmadan bir de bunu yüzüme karşı söylüyorsun ha... Yıkıl karşımdan... | |
| | | Admin Admin
Mesaj Sayısı : 489 Rep Gücü : 1566 Kayıt tarihi : 16/01/10 Nerden : Limonlu soda şişesinin içinden.
| | | | orhanbaba95 Üye
Mesaj Sayısı : 135 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 17/01/10 Nerden : sarıyerden ulan
| Konu: evet Çarş. Ocak 20, 2010 9:06 am | |
| | |
| | | Admin Admin
Mesaj Sayısı : 489 Rep Gücü : 1566 Kayıt tarihi : 16/01/10 Nerden : Limonlu soda şişesinin içinden.
| Konu: Geri: SENİ SEVİYORUM Çarş. Ocak 20, 2010 9:08 am | |
| | |
| | | orhanbaba95 Üye
| Konu: DENİR Çarş. Ocak 20, 2010 4:18 pm | |
| | |
| | | reLax Üye
Mesaj Sayısı : 167 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 17/01/10 Nerden : Limonlu soda şişesinin içinden.
| Konu: Geri: SENİ SEVİYORUM Cuma Ocak 22, 2010 4:26 pm | |
| | |
| | | FireInTheHulk Üye
Mesaj Sayısı : 336 Rep Gücü : 9 Kayıt tarihi : 04/02/10 Nerden : Evden
| Konu: Geri: SENİ SEVİYORUM Cuma Şub. 05, 2010 2:28 pm | |
| Paylaşım İçin Teşekkürler!!! | |
| | | Jr.Die-* Admin
Mesaj Sayısı : 720 Rep Gücü : 40038 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : Sen ? :)
| Konu: Geri: SENİ SEVİYORUM Cuma Şub. 05, 2010 11:02 pm | |
| | |
| | | pokekaan Üye
Mesaj Sayısı : 414 Rep Gücü : 10 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : İstanbulda Bi Yer
| Konu: Geri: SENİ SEVİYORUM C.tesi Şub. 06, 2010 11:41 am | |
| | |
| | | MONK Üye
| Konu: Geri: SENİ SEVİYORUM Ptsi Haz. 07, 2010 6:16 am | |
| bencede doğru hepsi | |
| | | | SENİ SEVİYORUM | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|