armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Forumexpert PTC Hack | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
kaanbaylar Mod Adayı
| Konu: Forumexpert PTC Hack Salı Eyl. 14, 2010 8:37 pm | |
| PTV Hack yabancıların genellikle kullandığı ''HotKeys'' diye isim verdiği bir hack türüdür. Genellikle oyun içinde profesyonel hackerlar tarafından kullanılmakta. Bunu zor kılan şey kod girilmesidir. Ben size kodları yazdım. Hack .dll uzantılı bir dosyadır. Bunu Combat Arms'a enjekte etmelisiniz. Enjekte etmek için önerdiğim küçük program ''Ninja''dır. Ninja (Enjektör programı)[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Çalıştırmak için !!!1-) Enjektör programını çalıştırıp ''forumexpert PTC Hack'' isimli dosyayı ''Combat Arms''a enjekteleyiniz. 2-) Combat Arms'a giriniz. Daha üye isminizi girmeden ''TEXT BOX'' Dediğimiz yazı kutucuğu çıkacaktır. 3-) Maus ile bu kutucuğu ekranın sol üst köşesine yazı yacabilecek şekilde yerleştiriniz. 4-) ''F11'' Tuşu ile yazı yazmayı aktifleştiriniz. Kodunuzu giriniz. 5-) ''F10'' Tuşuna tıkladığınızda kod aktif hale helip hack başlayacaktır. 6-) ''F12'' Hack'i kapatma tuşudur. Fakat buna basmaya gerek yok. Ben yazı kutusu ekranda kapatılması için koymuştum ama oyun kapanıyor. Onun için basmayın. Resimde gördüğünüz gibi ben ''ShowFps 1'' Saniyenik resim gösterme hack'ini girdim. Ve hack sol üst köşede saniyelik resim bilgisini verdi. Diğer kodlar indirme linkine yazdım. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ben menü hack yazana kadar idare edin.
En son Admin tarafından Salı Eyl. 14, 2010 8:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi (Sebep : Alternatif link eklendi) | |
| | | kaanbaylar Mod Adayı
| Konu: Geri: Forumexpert PTC Hack Salı Eyl. 14, 2010 8:44 pm | |
| Virüs Tarama Sonuçları Temiz. 43 programda 0 sonuç.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | fashuk99 Üye
| Konu: Geri: Forumexpert PTC Hack Çarş. Eyl. 15, 2010 10:24 am | |
| | |
| | | ateri1 Üye
| Konu: Geri: Forumexpert PTC Hack Salı Eyl. 21, 2010 2:32 pm | |
| | |
| | | mchtagyr Üye
| Konu: Geri: Forumexpert PTC Hack Perş. Eyl. 23, 2010 12:00 pm | |
| | |
| | | turna58 Üye
| Konu: Geri: Forumexpert PTC Hack Paz Kas. 28, 2010 4:56 pm | |
| | |
| | | hasannn97 Üye
| Konu: Geri: Forumexpert PTC Hack Perş. Ara. 02, 2010 6:42 pm | |
| | |
| | | Limoni Üye
Mesaj Sayısı : 392 Rep Gücü : 15034 Kayıt tarihi : 20/01/10 Nerden : LimonluSodam
| Konu: Geri: Forumexpert PTC Hack Perş. Ocak 06, 2011 5:13 pm | |
| Ben bu hack olaylarını desteklemiyorum bırakın millet kullansın ve banlansın siz legal biçimde oynamanıza ve kendinizi geliştirmenize bakın | |
| | | | Forumexpert PTC Hack | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|