armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster armood, teknoloji meyvesi, iyi ücretsiz, ücretsiz, görsel eğitim, videolu anlatım, yazılım, scripti, scriptleri, tema, tasarımı, e-ticaret, çekiliş, webmaster |
|
| Comat Arms'da ki Acayip Durumlar :) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
kaanbaylar Mod Adayı
| Konu: Comat Arms'da ki Acayip Durumlar :) Paz Eyl. 12, 2010 12:31 pm | |
| Bu sayfaya Combat arms'daki acayip şeylerin resmini çekerek paylaşın. Resim çekmek için:Oyunun içindeyken resim çekme tuşu ''Prt Scr Sysrq''dur. Klanyenin sağ ve en üs taraflarında yer alır. Çekilen resim, Oyunu yüklediğiniz klasörün içindedir. Benim resimler burada yer alıyor, C:\Program Files\Combat Arms EU Benim resimler. 1-) Burada ''FireTeam'' modunda ''Deser..'' bölümündeyim. Havada UFO var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]2-) Bu resimdeki kurutmak için ipe asılmış çamaşırlar bana ilginç geldi savaş zamanı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]3-) Bu resimde ''FireTeam'' Modunda ''Cabin faver''deyim. Bir taplama oldu çok acayip duvar bile yamuldu. Ama bu bölümü 20/20 yaptık. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | Comat Arms'da ki Acayip Durumlar :) | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|